Gość mjozek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wyszło mi na przeglądzie , że tylni lewy jest do wymiany,prawy ok. Z tego co się zdążyłem zorientować to raczej tanie to one nie są(porównuje do golfa) Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie tj. czy można samemu to zrobić i jak to zrobić ? oraz które zakupić (najlepiej tanie i dobre ) [ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 19:46 ] zapomniałem napisać , że chodzi o almere z 1998r ,3 drzwiową 1600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tylne nie są drogie - jakieś 170 PLN/sztuka. Kup firmy KAYABA (oczywiście komplet) i :one: Z wymina tylnych też można sobie samemu poradzić. A, i nie zapomnij wymienić od razu osłony gumowe amorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Pewnie sobie poradzisz, ale bedziesz musial rozkrecic pol samochodu, zeby sie dostac do amortyzatora - musisz najpierw cale wzmocnienia wykrecic, nie mowiac o siedzeniach, boczkach itd. Masa roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 jakos poł roku temu tez wymienialem amorki tylne zamowilem. Firme znalazlem na Allegro ale sprzedali mi poza aukcja za 150zl 1 szt. Oto ich strona internetowa www.dexx-auto.pl tylko ze ja kupowalem do Almery z 96r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~|_ukasz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Tylne nie są drogie - jakieś 170 PLN/sztuka. Kup firmy KAYABA (oczywiście komplet) i :one: Na wszelki wypadek powtórzę się nieco z sąsiedniego wątku: nie każdy amor tej firmy jest japoński. Bywają hiszpańskie. Różnica w jakości jest ponoć zasadnicza. Rozpoznaje się po serii (kodzie kreskowym?). Sprzedawca powinien wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.