Guest mjozek Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Wyszło mi na przeglądzie , że tylni lewy jest do wymiany,prawy ok. Z tego co się zdążyłem zorientować to raczej tanie to one nie są(porównuje do golfa) Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie tj. czy można samemu to zrobić i jak to zrobić ? oraz które zakupić (najlepiej tanie i dobre ) [ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 19:46 ] zapomniałem napisać , że chodzi o almere z 1998r ,3 drzwiową 1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchar Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Tylne nie są drogie - jakieś 170 PLN/sztuka. Kup firmy KAYABA (oczywiście komplet) i :one: Z wymina tylnych też można sobie samemu poradzić. A, i nie zapomnij wymienić od razu osłony gumowe amorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Pewnie sobie poradzisz, ale bedziesz musial rozkrecic pol samochodu, zeby sie dostac do amortyzatora - musisz najpierw cale wzmocnienia wykrecic, nie mowiac o siedzeniach, boczkach itd. Masa roboty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jumper Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 jakos poł roku temu tez wymienialem amorki tylne zamowilem. Firme znalazlem na Allegro ale sprzedali mi poza aukcja za 150zl 1 szt. Oto ich strona internetowa www.dexx-auto.pl tylko ze ja kupowalem do Almery z 96r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~|_ukasz Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Tylne nie są drogie - jakieś 170 PLN/sztuka. Kup firmy KAYABA (oczywiście komplet) i :one: Na wszelki wypadek powtórzę się nieco z sąsiedniego wątku: nie każdy amor tej firmy jest japoński. Bywają hiszpańskie. Różnica w jakości jest ponoć zasadnicza. Rozpoznaje się po serii (kodzie kreskowym?). Sprzedawca powinien wiedzieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.