Gość krzysno Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 złapałem w mojej W10 kapcia, i przy okazji pobytu na podnośniku zerknąłem pod spód- a tam TRAGEDIA. Mocowania obydwu tylnych wahaczy bardzo skorodowane, blacha wokół tych mocowań jak sitko! Wulkanizator powiedział, żebym to sobie szybko zrobił, albo najlepiej sprzedał autko sprzedać zgniłe trudno, a poza tym dobrze mi się nią jeździ napiszcie, czy da się coś takiego jeszcze naprawić, i jakie mogą być przybliżone koszty (bez malowania) no i oczywiście czy warto dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam Bez paniki. Poszukaj taniego blacharza w małej miejscowości, wszystko Ci połata i zabezpieczy. Jeśli auto dobrze jeździ to warto wszystko zrobić. Za kilka setek będzie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Znajdź dobrego blacharza, niech Ci to wszystko elegancko pospawa i zabezpieczy. Dodatkowo, niech Ci oglądnie resztę podwozia i ją zabezpieczy, a jak są ogniska korozji, niech je zlikwiduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysno Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 a czy jest taka możliwość, że po prostu nie da się tego naprawić? bo jestem skłonny włożyć jakiś 1000zl, o ile wszystko będzie potem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wszystko można zrobić, tylko pozostaje kwestia ceny i opłacalności całej roboty. Jeżeli będzie zrobione solidnie (popytaj wśród znajomych o uczciwego blacharza) i niedrogo to na pewno sie opłaci. Korozję trzeba stale mieć na oku i co pewien czas robić poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysno Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 byłem u blacharza, powiedział za robociznę, bez malowania, tylko z zabezpieczeniem antykorozyjnym i baranek na progach 500zł myślicie że to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Sądzę, że jest to uczciwa cena, pod warunkiem, że będzie to zrobione bardzo dobrze, a nie na odwal. Zapytaj się ile weźmie z malowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 cena bardzo dobra,bierz o ile jest dobry i Ci dobrze zrobi wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidu87 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Potrzebuję pilnie błotnik przedni lewy do p11 144. Lakiernik już umówiony.....pomoże ktoś..??PILNE pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.