Gość adamsow Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam jeszcze taki maly problem z moim Missanem. Podczas jazdy szumi skrzynia biegów. Czasami wystarczy lekko zmienić położenie gałki zmiany biegów i przestaje. I tu moje pytanie, czy ten typ tak ma? A może konczy się skrzynia? Moze ktoś miał juz podobne doswiadczenia, prosze o rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Bombel, łożysko własnie wtedy powinno szumieć , a powinna przestać skrzynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie słyszałem o łożysku oporowym skrzyni dlatego się dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 No nie zgodzę sie z Tobą drogi Bomblu łożysko oporowe jest na sprzęgle i działa tylko wtedy gdy wciskamy sprzęgło i jeśli wtedy wyje,szumi itp to należy je wymienić. Jeśli zaś podobne odgłosy słychać na luzie lub w czasie jazdy to wtedy słychać coś w skrzyni taka jest moja teoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 lepszego zrozumienia o czym mowa doskonale wiem o czym mowa :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak by co to mam skrzynie na sprzedaż taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majda1990 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 albo moze pomogla by juz wymiana oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.