maniek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Muszę wymienić czujnik ciśnienia oleju. Jaki polecicie mi ?? Dzwoniłem do FOTA , zaproponowali mi EPS czy coś podobnego, nie znam, w cenie 20 zł, więc ile to warte będzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wymiłem z ub roku ponieważ zaczął przepuszczać. Kupiłem jakiegoś włocha za 12 zł i działa. Nie wiem czy warto inwestować w jakieś markowe produkty w tym przypadku a jeśli nawet to pewnie różnica w cenie będzie znikoma. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HARRYBOY Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mi cały czas poci sie olej spod czujnika i już z tym 15 tys jeżdżę. Oleju nie ubywa tylko miska jest troche upaprana i pare przewodów. Poza tym mozna przeżyć. Koszt takiego czujnika to ok 20-25 PLN. Niby firmowy japoński tak specialnie do N15 to 42 PLN. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.