maniek Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Muszę wymienić czujnik ciśnienia oleju. Jaki polecicie mi ?? Dzwoniłem do FOTA , zaproponowali mi EPS czy coś podobnego, nie znam, w cenie 20 zł, więc ile to warte będzie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutek Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Wymiłem z ub roku ponieważ zaczął przepuszczać. Kupiłem jakiegoś włocha za 12 zł i działa. Nie wiem czy warto inwestować w jakieś markowe produkty w tym przypadku a jeśli nawet to pewnie różnica w cenie będzie znikoma. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HARRYBOY Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Mi cały czas poci sie olej spod czujnika i już z tym 15 tys jeżdżę. Oleju nie ubywa tylko miska jest troche upaprana i pare przewodów. Poza tym mozna przeżyć. Koszt takiego czujnika to ok 20-25 PLN. Niby firmowy japoński tak specialnie do N15 to 42 PLN. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.