Gość majca Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam. Kto ma notka w diesel'u. Szukam, bo mam problem z dziwnymi dzwiękami przy zmianie biegów. Po wciśnieciu sprzęgła słychać chrobot (słyszalne w okolicach i powyżej 2000obr/min). Słychać jakby spod pedału sprzęgła. Byłem na serwisie i mówią mi, że tak nają notki w diesel'u ale nie chce mi sie wierzyć. Ma ktoś taki problem?? Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie wiem czy ktos ma diesla bo to mul i nikt go nie kupuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majca Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Każdy ma takiego jaki mu jest potrzebny. Do moich celów jest wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 no tak ale dla reszty nie jest bo reszta lubi przycisnac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxxx24 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 wiem że te chroboty pojawiaja się w notkach niezależnie czy ktoś ma diesla 68km ,88 km czy też bęzynę.ogólnie skrzynie w notkach sa mało precyzyjne,więc wszystko w nich zdarzyć się może.ale masz gwarancję,więc się nie przejmuj tylko wal na serwis i "walcz' o swoje.u mnie też czasami są dziwne dzwieki podczas wrzucania biegu ale u mnie brzmia jak tempe-stuknięcie z obtarciem.jak odprawia cie z kwitkiem z aso i powiedzą "że to normalne" to przejedz się do jakiegoś dobrego warsztatu i niech jakiś mechanik się przejedzie i stwierdzi czy to jest defekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jac1s Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jest wszystko ok mam disla wszystko ok [ Dodano: Pią 10 Kwi, 2009 06:37 ] nie jest taki mułowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Impress Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja też mam diesla tylko tego mocniejszego 86KM, a co do sprzęgła to raczej sprzedali Panu tanią bajeczke:) absolutnie nie powinno być czeogś takiego że sprzęgło skrzypi czy tam coś z tych rzeczy... ja bym się domagał jednak naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 słychać chrobot temat - sądząc po dacie - mocno już nieaktualny, a i jego "sprawca" gdzieś się zmył , nie wiadomo, czy warto go w ogóle ciągnąć biorąc pod uwagę, że jak widać z innych komentarzy - opisany przypadek był raczej odosobniony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.