Gość trebor_d Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam! Wrocila moja Almerka z warsztatu, ale niestety radio sie rozkodowalo i ni czorta nie da rady go uruchomic. Kod niestety nie dziala:( Cztery razy wpisalem i nici. Zawieszka, chyba na 1 godzine. Istnieje jakis sposob na rozkodowanie???? Jezeli temat byl to przepraszam, ale wyjezdzam w trase i nie mam czau na szukanie. Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam Zajrzyj i poczytaj tutaj ( dotyczy N16 FL ): http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13602 jak się nie uda to nie obejdzie się chyba od wizyty w ASO. Nie podałeś jaki model Almery N15 czy N16, czy też N16FL. Możesz jeszcze w opcji "Szukaj" wbić "Kod radia" i podforum Almery. Będzie więcej wyników. To tyle. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trebor_d Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Po 60 minutach ponownie próbowałem wbić kod. Z tym, że do każdej cyfry z kodu dodałem 1 czyli np. 2589 to 3690 i zadziałało. Nie wiem, czemu tak było. Skorzystałem z rady "magika elektronika" kumpla ze studiów i pomogło. Tylko nie wiem czemu tak jest. Ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pcunit Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ciekawy artykuł ... /// o o | __/ spróbujemy tej metody .. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.