Guest trebor_d Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Witam! Wrocila moja Almerka z warsztatu, ale niestety radio sie rozkodowalo i ni czorta nie da rady go uruchomic. Kod niestety nie dziala:( Cztery razy wpisalem i nici. Zawieszka, chyba na 1 godzine. Istnieje jakis sposob na rozkodowanie???? Jezeli temat byl to przepraszam, ale wyjezdzam w trase i nie mam czau na szukanie. Z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danstan Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Witam Zajrzyj i poczytaj tutaj ( dotyczy N16 FL ): http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13602 jak się nie uda to nie obejdzie się chyba od wizyty w ASO. Nie podałeś jaki model Almery N15 czy N16, czy też N16FL. Możesz jeszcze w opcji "Szukaj" wbić "Kod radia" i podforum Almery. Będzie więcej wyników. To tyle. Pozdrawiam :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trebor_d Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Po 60 minutach ponownie próbowałem wbić kod. Z tym, że do każdej cyfry z kodu dodałem 1 czyli np. 2589 to 3690 i zadziałało. Nie wiem, czemu tak było. Skorzystałem z rady "magika elektronika" kumpla ze studiów i pomogło. Tylko nie wiem czemu tak jest. Ale działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pcunit Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 ciekawy artykuł ... /// o o | __/ spróbujemy tej metody .. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.