soul Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 adek19, gdzie dzowniles? ja zakladalem STAGA 300 u siebie w mazdzie u gazownikow jak sie jedzie na ludwin.. zaraz jak sie z gorki zjezdza tej dziurawej ... instalacja jest ok ale moim zdaniem Tomasetto nie wystarczy do sunnego... ten parownik wydala do 90KM powyzej moga byc klopoty , wtryski zamontuja pewanie RAILe 3Ohm niebieskie jezeli CHodzi o ustawienie map... to jak cos to wal do mnie... u nich konfiguracja nie wyuchodzi nalepiej a ja juz mniej wiecej wsyzstko mam obcykane... mam laptoka... kabel do staga takze jak cos to slowko i bedziemy ustawiac jak zalozysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 GRZECHu, ile zapłaciles rok temu za taka instalacje?? 3K, do maximy 3.0 v6 + demontaż instalacji II generacji , została tylko stara butla, nowe przewody zasilajace i nowy korek pod klapa obok wlewu a nie w zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi