kipol Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam!!! niedawno ojciec kupil primerke 2003r kombi i jest piekna, ale chcialbym ja leciutko przerobic m.in. spojlerek brewki itp. ale jednak najbardziej mi zalezy na naglosnieniu. Wiem ze i takjuz jest ladne ale chcialbym zrobic na 5.1 ale to pojdzie troche kaski ale na poczatek chcialbym wrzucic zmieniareczke CD i navigacje. Pierwsze pytanko czy donavi wystarczy dac naped czy trzeba tez monitorek zmienic?? i czy mozna dostac radio do takiej primery z mp3?? apropo zmieniarki czy trzeba zmieniac radio i prowadzic jakies kable jak tak to jakie i ile moze kosztowac zmieniareczka i navi?? Moze ma ktos jakis pomysl na zrobienie 5.1 w jakiejs rozsadnej jeszcze cenie?? A i jeszcze cos jak ktos by mial jakies schematy lub zdjecia podlaczenia calego audio to poprosze na meila kipol14@wp.pl . POZDRAWIAM!!! P.S. Jestem nowym uzytkownikiem i jak mi sie uda ladnie zrobic ta primerke to wezme od taty i spotkamy sie na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 najbardziej mi zalezy na naglosnieniuNapisz do kolegi DJSzmerA to pytanie zadaj tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=38 albo jeszcze lepiej poproś któregoś z moderatorów o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu Pozdrawiam - Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam mp3 firmowego do primerki nie ma.a zmnieniarke mozna bez problemu podlaczyc w bogatszych wersjach byl juz kabel nawet przygotowany np u mnie tak bylo :diabel: z navi daj sobie spokoj(zreszta to juz bylo poruszane na forum <- a co do naglosnienia to przegladnij sobie ten watek z niemieckiego forum http://www.nissanboard.de/artikel_nissan_6...esserungen.html na tym forum tez jest sporo fotek P12 moze cos ciekawego dla siebie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jak sie zabierasz za nagłośnienie... to 1 rzecz którą zrób to wygłusz wszystko co możliwe bo premierka słabo jest pod tym względem zrobiona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.