Gość cerberus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam Interesuje mnie czy wszystkie naprawy/wymiany dokonujecie w ASO czy tez moze w mniej znanych jedno- lub dwu- osobowych warsztacikach? Czytam forum od jakiegos czasu, ale nie natknalem sie na podobny watek (moze za slabo szukalem . Swoje poprzednie autko (matiz) 'serwisowal' mi znajomy ktory pracowal w DAEWOO, wiec praktycznie omijalem wszystkie serwisy i ze wszystkim lecialem do niego. Moje pytanie wiec brzmi: Gdzie w Warszawie (lub okolicach) znajde dobry serwis gdzie bez strachu zostawie swoje auto do naprawy? I drugie pytanie: Czy oplaca sie robic cos takiego jak 'przeglad przedzakupowy' w zakupionym juz aucie? Nie jestem mechanikiem samochodowym (profesja calkowicie odmienna) i zwyczajnie sie na tym nie znam a chcialbym wiedziec co auto boli? Pozdrawiam i jednoczesnie witam forumowiczow, to moj pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczepam Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Siema ja nie naprawiam samochodu w ASO. Mam mechanika w Legionowie facet ma w miare duży warszat jest dobry i tani. Potrafi we własnym zakresie załatwić cześci (z upustem) i co najważniejsze bez zapisów. Kto pierwszy ten lepszy. Pozdro Szczepam Witam Interesuje mnie czy wszystkie naprawy/wymiany dokonujecie w ASO czy tez moze w mniej znanych jedno- lub dwu- osobowych warsztacikach? Czytam forum od jakiegos czasu, ale nie natknalem sie na podobny watek (moze za slabo szukalem . Swoje poprzednie autko (matiz) 'serwisowal' mi znajomy ktory pracowal w DAEWOO, wiec praktycznie omijalem wszystkie serwisy i ze wszystkim lecialem do niego. Moje pytanie wiec brzmi: Gdzie w Warszawie (lub okolicach) znajde dobry serwis gdzie bez strachu zostawie swoje auto do naprawy? I drugie pytanie: Czy oplaca sie robic cos takiego jak 'przeglad przedzakupowy' w zakupionym juz aucie? Nie jestem mechanikiem samochodowym (profesja calkowicie odmienna) i zwyczajnie sie na tym nie znam a chcialbym wiedziec co auto boli? Pozdrawiam i jednoczesnie witam forumowiczow, to moj pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerberus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Hej. Z Legionowa powiadasz... to nawet blisko bo ja jestem z Zegrza :-) W ktorym miejscu jest ten warsztat? (slyszalem wiele dobrych opini o tym pod wiaduktem) ps. Jednak slabo szukalem - wlasnie dopatrzylem sie calego dzialu poswieconego warsztatom ( http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=22 ) . W takim razie prosze moderatora o usuniecie watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.