Gość jaca2206 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam mam pytanie jak u was wygląda aparat zapłonowy chodzi mi ile pinowe jest wejście u mnie jest 5 a kupiłem silnik od sereny 1.6 i mechanik wymieniał mi głowicę i wziął aparat razem z nią i teraz oddał mi i okazało się żę że w tym drugim aparacie jest 6cio pinowe wejście i jeszcze jakieś inne i nie wiem czy dal mi nie ten aparat co trzeba .acha i tam jest znaczek nissan i mitsubishi. tak wygląda ten aparat od mechanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sprawdziłem przed chwilą w mojej serenie jest łącze na cztery styki i jeden nieużywany styk jakby do masy.Moja serena jest z 1995 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 jaki rocznik to byl silnik moze starsze/nowsze silniki mialy inne aparaty zaplonowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie wiem który to rocznik ale jak ktoś by potrzebował właśnie taki aparat to moge sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sprawdziłem przed chwilą w mojej serenie jest łącze na cztery styki i jeden nieużywany styk jakby do masy.Moja serena jest z 1995 roku. U mnie jest tak samo. Spójrzcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be31bec2ab6984e9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.