Guest jaca2206 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Witam mam pytanie jak u was wygląda aparat zapłonowy chodzi mi ile pinowe jest wejście u mnie jest 5 a kupiłem silnik od sereny 1.6 i mechanik wymieniał mi głowicę i wziął aparat razem z nią i teraz oddał mi i okazało się żę że w tym drugim aparacie jest 6cio pinowe wejście i jeszcze jakieś inne i nie wiem czy dal mi nie ten aparat co trzeba .acha i tam jest znaczek nissan i mitsubishi. tak wygląda ten aparat od mechanika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hieronim Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Sprawdziłem przed chwilą w mojej serenie jest łącze na cztery styki i jeden nieużywany styk jakby do masy.Moja serena jest z 1995 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest czopochrup Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 jaki rocznik to byl silnik moze starsze/nowsze silniki mialy inne aparaty zaplonowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaca2206 Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Nie wiem który to rocznik ale jak ktoś by potrzebował właśnie taki aparat to moge sprzedać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej330 Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Sprawdziłem przed chwilą w mojej serenie jest łącze na cztery styki i jeden nieużywany styk jakby do masy.Moja serena jest z 1995 roku. U mnie jest tak samo. Spójrzcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be31bec2ab6984e9.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.