Gość bieniu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 jak zdemontowac galke zmiany biegow chce zmienic na inna ale tej niemoge odkrecic moze jakos inaczej sie ja demontuje?? [ Dodano: Nie 24 Cze, 2007 19:56 ] almera n15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...a%B3ka+bieg%F3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbi Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 poprostu musisz wziasc zabke mocna zacisnac najlepiej przez jkas szmatke i odkrecic bardzo mocno jest przykrecona ja tez sie meczylem z odkreceniem ale w koncu dalem rade zabka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ona jest wkręcona na klej,i pierwsze odkręcenie jest problematyczne ,kolega gumbi ma racje z ta żabką, ja tak właśnie odkręciłem, niestety po tym zabiegu zaczął mi ten drążek lekko brzęczeć w określonym przedziale obr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.