Guest bieniu Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 jak zdemontowac galke zmiany biegow chce zmienic na inna ale tej niemoge odkrecic moze jakos inaczej sie ja demontuje?? [ Dodano: Nie 24 Cze, 2007 19:56 ] almera n15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...a%B3ka+bieg%F3w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gumbi Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 poprostu musisz wziasc zabke mocna zacisnac najlepiej przez jkas szmatke i odkrecic bardzo mocno jest przykrecona ja tez sie meczylem z odkreceniem ale w koncu dalem rade zabka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest klajgus Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 ona jest wkręcona na klej,i pierwsze odkręcenie jest problematyczne ,kolega gumbi ma racje z ta żabką, ja tak właśnie odkręciłem, niestety po tym zabiegu zaczął mi ten drążek lekko brzęczeć w określonym przedziale obr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.