Gość matrix.m5 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich, mam Almere GX z 1997r i chciałbym zamontować w niej elektrycznie opuszczane szyby ,i moje pytanie gdzie mogę kupić dostać silniki do szyb (komplet do montażu wiązki przełączniki) czy kupić zestaw uniwersalny, co polecacie,może jakieś sugestie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Znajdz rozbitka i negocjuj cene za caly komplet. Co do wiazek elektryki to mozliwe ze juz masz, wystarczy zdjac boczek i sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matrix.m5 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no z ta negocjacją i szukaniem to bedzie problem mieszkam w irlandi , dlatego wolałbym kupić od kogoś kto ma na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W moim GX -sie nie było wiązek - zaglądałem - jest tylko wolna kostka do podgrzewanych lusterek. Co do uniwerstalnych mechanizmów to są do d....... bardzo dobre o ile ich nie używasz - a tak serio to kup oryginały z jakiegos rozbitka napewno będą dłużej i lepiej działały niż ten chiński shit Słyszałem takie powiedzenie że jeżeli coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Znajdz rozbitka i negocjuj cene za caly komplet.Co do wiazek elektryki to mozliwe ze juz masz, wystarczy zdjac boczek i sprawdzic. To jest ta wiazka, ktora idzie do el. lusterek, czy powinna byc jakas dodatkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ktora idzie do el. lusterek Chyba nie. Wiązka o której mowisz to jest zasilanie podgrzewacza lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matrix.m5 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 może koledzy wiedzą gdzie jest jakiś szrot , z częściami do almery jakiś namiar telefon, by się przydał bo tak to będzie ciężko coś znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 To jest ta wiazka, ktora idzie do el. lusterek, czy powinna byc jakas dodatkowa? Wiazka do przyciskow jest ta cienka, biala, jak do glosnikow. Jesli ich nie macie to prosciej poprowadzic swoja moim zdaniem. Z drzwi kierowcy powinno byc jak pamietam 5 przewodow, ewentualnie 6 jesli mase chcecie brac z budy a nie z drzwi. 1 - plus po stacyjce, 2,3 - para przewodow do silownika szyby pasazera 4,5 - para do sterowania gora/dol, lecaca do przycisku w drzwiach pasazera, jak pamietam to orygianlnie sterowanie jest masa 6 - ewentualna masa ze srodka auta lub aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matrix.m5 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 panowie schodzicie z tematu, czy ktoś wie gdzie mogę dostać te siłowniki elektryczne do szyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A przy okazji spytam czy lekko uchylona szyba (elektrycznie sterowana)po stronie pasażera też wam denerwująco brzeczy???? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A przy okazji spytam czy lekko uchylona szyba (elektrycznie sterowana)po stronie pasażera też wam denerwująco brzeczy???? : Tak dobija mnie to strasznie, ponadto powyżej 120km/h przy zamkniętych oknach powietrze wygrywa z uszczelkami i sobie gwiżdże co mnie nie miłosiernie wkurza :kosci: pytałem nawet w ASO ile kosztują nowe uszczelki i jak można było sie spodziewać gościu ZABIŁ MNIE CEANĄ 450 zeta za sztukę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi