Gość accer Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Jak kupowalem moją "s-kę" to zadzwonilem do ASO gdzie byla serwisowana zeby sie troche o niej dowiedziec, Tam mi powiedzieli że w latach kiedy była u nas kupiona (96) musiała być sprowadzana bo tego modelu ponoć nie było w kraju w sprzedazy, wprowadzili go chyba pozniej. Dodatkowo powiedzial ze: - jest usportowianą wersją - ma inny zderzak z przodu - jest nieco niższa i nieco twardsza - ma z tyłu tarcze to ja ponoc wyrozniało od dostępnych wtedy GX'ow i (SX'ow? - nie jestem pewien co do oznaczenia) Z tąd moja cała wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Dokładnie taka jest SR'ka ;-) Nisko i twardo, plus bogate wyposarzenie w środku, ABS, fotele kubełkowe z weluru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi