Gość Pafcio Lublin Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Witam mam Primerke p10 1,6 z gazem i u mnie nic sie niedzieje podczas opadów deszczu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 U mnie jest ok. Może warto przejżec przewody wysokiego napięcia, kopułkę i świece. :-k Większa wilgoć podczas deszczu i może dlatego silnik gorzej chodzi :wink: W10 the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Posłuchajcie mam takie pytanie bo juz sam nie wiem, według Mnie i własnej obserwacji jak na dworze jest duża wilgoć lub pada deszcz to wydaje mi sie lub tak jest ze autka na gazie tracą odrobine mocy co wy na to też coś atkiego macie czy tylko mi sie wydaje czekam na opinnie od właścicieli aut z Gazownią otworz maske w nocy jak jest tak wilgotno odpal silnik jesli masz juz slabe przewody WN to zobaczysz male iskierki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Posłuchajcie mam takie pytanie bo juz sam nie wiem, według Mnie i własnej obserwacji jak na dworze jest duża wilgoć lub pada deszcz to wydaje mi sie lub tak jest ze autka na gazie tracą odrobine mocy co wy na to też coś atkiego macie czy tylko mi sie wydaje czekam na opinnie od właścicieli aut z Gazownią gaz raczej nie ma tu nic do rzeczy.... inna sprawa ze jak pada deszcz to ja np. pedal gazu traktuje troszke lagodniej :-) stad i jazda bardziej zamulona ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Wczoraj jak jezdzilem w czasie deszczu, to musialem z dwojki ruszac, bo na jedynce to tylko kolka buksowaly w miejscu Oczywiscie przy spokojnym ruszeniu bylo OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Może warto przejżec przewody wysokiego napięcia, kopułkę i świece. :-k Większa wilgoć podczas deszczu i może dlatego silnik gorzej chodzi :wink: ja bym sie przychylil do tej teorii takze,wilgoc i slabe przewody WN to nie jest dobrana para :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dante79 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Witam raz jeszcze dzięki za wszelkie uwagi kabelki mam chyba Ok bo je sprawdzałem, ale nie wiem jak jest z kopułką bo przypomniałem sobie włąsnie ze jak gazownik mi robił jakąs regulacje to w okolicach kopułki walną go prądzik więć prawdopodobnie tam coś jest nie tak dokłądnie to chyba jest coś nie tak z tym krótkim kablem idącym od kopułki dalej bo w okolicach włąsnie jego pojawił sie nieoczekiwanie prąd. Powiedzcie mi jak sprawdzic stan kopułki można ją jakoś oczyscic samemu czy lepiej udac sie do jakiegoś szpeca? Bo powiem szczerze prąd to dla mnie jeszcze ciemna magia. Dzieki raz jeszcze za wszelkie podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 wg mnie to do obczyszczenia kopulki nie potrzebujesz zadnego speca, zdejmujesz kopulke, bierzesz drobny papierek scierny i sobie obczyszczasz styki powodzenia w dzialaniu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Kolega Siwy ma racje. No chyba że styki są już bardzo wytarte wtedy pozostaje wymiana kopułki i palca taż przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.