Gość Maras Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Do weekendu nie mam jak się zapytać, ale wydaje mi się że tyle samo, tzn 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udalo mi sie dzis zalozyc ta puche za przeplywomierzem, jak kupilem maximke z gazem na mikserze w tym miejscu byla dziwna rura zwezajaca mi dolot o jakies 5mm jak nie wiecej! Kurde roznica na mocy jest odczuwalna dupochamownia, okolo 4 tys obrotow juz nic sie nie zmienialo w przyspieszeniu a teraz czuc ze nadal ciagnie! Mam w koncu dolot jak fabryka chciala! No i oczywiscie pojechalem sprawdzic parametry spalin, bo bez tej puchy przekraczal normy wodorow (HC) kilka krotnie... no i teraz miesci sie w normie! i to bez 3 katalizatorow Koles na stacji byl w szoku ze 11 letnie auto z LPG cos takiego potrafi i tak pieknie miesci sie w normach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mysle ze inzynierowie nissana odwalili kawal dobrej roboty "tworzac" vq silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mysle ze inzynierowie nissana odwalili kawal dobrej roboty "tworzac" vq silnik BA! cudo zrobili trzeba im przynac! teraz z w pelni stokowym dolotem autko mi sie pieknie zbiera! az nie moge sie doczekac zeby sprawdzic ile po 11 latach i zagazowaniu zostalo mu kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi