Gość bandi_n15 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam! Mam pytanie czy to wina anteny w n15, bo np. eska w czasie jazdy bardzo przerywa ( chyba do 1 sek jakies szumy ktore zagluszaja muzyke ), tak samo radio planeta gra juz lepiej ale tez slychac drobne szumy. Mam radio kasetowe i gdy podlacze ta kasete z wejsciem na mp3 player to gra bardzo czysto. Co z tym zrobic? Kupic jakas antene wewnetrzną lub zewnętrzną z wzmacniaczem? Proszę o porade. Ps. wysuwam antene w n15 do konca czyli prawie na cały dach ;d . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ps. wysuwam antene w n15 do konca czyli prawie na cały dach Nie to żebym się czepiał ale już taki jeden był co miał niby wysuniętą ale okazało się inaczej sprawdz ile cm ma ta antena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bandi_n15 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 tak czytałem o antenie wysowam z jakies 45 cm i potem nastepne 45 cm wiece na 2 razy i ma gdzies 1 meter ;]. Ale to nic nie daje ;d Kupic antene ze wzmacniaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Yaroo, ha ha ha ... bandi_n15, to, że radio odbiera inaczej niż deck to raczej normalne zjawisko. Włóż inne radio i zobacz czy będzie tak samo. Diagnozuj od tunera ponieważ antena działa raczej dobrze.. (do niedawna sądziłem inaczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A ja bym wykręcił antenę i zobaczył czy przewód nie jest przypadkiem przegnity. Wymienić na nowy i zobaczyć czy jest to samo, jeżeli tak to zabrać się za radio - znając życie to pękł lut przy gnieździe antenowym i trzeba przelutować Ziutek, pomiędzy radiem a anteną jest jeszcze takie coś jak przewód :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Janusz_lublin, inaczej raczej się nie da (chyba że mamy wbudowaną antenę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.