Gość bazyl2021 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 witam mam pytanko- posiadam micre k12 1.5 dci z systemem bezkluczykowym, chciałbym założyć do niej alarm dodaje że kompletnie się na tym nie znam pojechałem więc do speca, który powiedział że w takim wypadku musi być alarm bezpilotowy. 1.czy możecie coś polecić chodzi mi o konkretne nazwy i firmy, chce mieć czujniki przechyłowe i radiopowiadomienie tak na moje to będe musiał mieć wtedy dwa piloty czy coś takiego jest możliwe? 2 czy ktoś może zakładał alarm do swojego autka z fabrycznym systemem bezkluczykowym, czy później nie ma jakiś zgrzytów czy ten system nie gryzie sie z założonym alarmem. dzięki za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wiec ja mam wersje bez kluczykowa... Alarm zakladal pierwszy wlasciciel w serwicie. I mam po prostu odciecie paliwa, jestem z niego zadowolona. Choc powiem Ci,ze w zime podczas odsniezania to jest meczace, caly czas otwieranie auta i wyloczanie alarmu ... :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl2021 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 dzieki za zainteresowanie ale tak naprawde to dalej nic nie wiem pewnie w aso zalozyliby mi jakis alarm montowany do wiekszosci tych autek a tego staram sie unikac a i pewnie cene by fajna zrobili mysle ze tych autek z tym systemem bezkluczykowym jest jeszcze malo w polsce a napewno malo uzytkownikow na tym forum i ciezko mi bedzie uzyskac jakies konkretne informacje ale prosze o wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=32473 , tam napisałem co sądzę o tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.