stefino Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 no dobra a jak z przeglądem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 przegląd jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Czyli to co piszą w Auto Świecie to bujda na resorach że te chinskie palniki oślepiają... Ceny są coraz niższe więc sam się nad tym zastanawiam.. jeszcze nie jestem do tego przekonany tym bardziej że mam H4 więc będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 No z H4 jest taki problem bo mijania i drogowe są w jednej żarówce. Kolega mój miał w civicu takie xenonki z halogenem ale długo na nich niepojeździł tylko lampy zmienił na engele Teraz ma oddzielne zestawy na mijania i drogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Kolega mój miał w civicu takie xenonki z halogenem ale długo na nich niepojeździł tylko lampy zmienił na engele Widziałem że są takie na allegro.... ale jak już to decydowałbym się na wersję z elektromagnesem- podczas "mrugnięcia" długimi palnik jest przyciągany i świeci wyżej. Okej załóżmy teraz że rozkład światła jest dobry, światełka sobie wyregulowałem na płaskim podłożu (dodatkowo mam el reg wysokości- przydatna funkcja)- co w razie kontroli policyjnej? Jeśli wykryją przeróbkę to mandacik zapewne- ale jeśli będę sprytniejszy to dokonam przy nich zamiany na żarówki halogenowe które woziłbym "na wszelki wypadek"- czyli nie powinni mi dać mandatu... Czy jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 to decydowałbym się na wersję z elektromagnesem Daj link do takich to sobie zobacze co to bo ostatnio nie jestem w temacie xenonów razie kontroli policyjnej? Jeśli wykryją przeróbkę to mandacik zapewne- ale jeśli będę sprytniejszy to dokonam przy nich zamiany na żarówki halogenowe Na to pytanie nie odpowiem ale sądze że nawet jak przy nich zmienisz na żarówki to i tak nie pomoże...ponoć dowód zabierają... odpukać bo jeszcze tego nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ładna primerka... a jeszcze bardziej podoba mi sie naklejka nissanklub.pl na przedniej szybie tez chce taką do mojej K11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item499648459_bi_xenony_...ia_komfort.html link to takich palników z elektromagnesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Masz przyciemnione przednie boczne, uważaj . ja też miałem, ale zdjąłem. A tak poza tym, ładna sztuka i doposażona. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ma ktos w posiadaniu takie naklejki na przednia szybe moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Masz przyciemnione przednie boczne, uważaj . ja też miałem, ale zdjąłem wiem wiem ale na razie jest folia na przednich takie naklejki na przednia szybe możesz zlecic robote na allegro osobie co robi paski na szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 zwolcio prośbe mam- wrzuć może fotkę jak Ci te ksenonki oświetlają drogę po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Miałem gdzieś fotkę taką ale nie mogę znaleźć... mam tylko takie porównanie i takie głupie filmiki hehe - tu widać jak to świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A ty wiesz ze w razie wypadku masz za te xenony przechlapane. Kolega tak dostał współwinny w wypadku bo policja stwierdziła ze oslepił kierowce z przeciwka. Poza tym mam nadzieje ze nigdy cie nie spotkam na drodze z przeciwka :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Poza tym mam nadzieje ze nigdy cie nie spotkam na drodze z przeciwka Haha Masz raczej marne szanse że mnie spotkasz na drodze z przeciwka i żadne że Cie oślepię bo xenon na światłach mijania jest już od miesiąca chyba zastąpiony żarówkami H1 Koledzy z podkarpackiej grupy mogą to potwierdzić bo na zlocie widzieli... BESEL_, MIRO, MaxSri i cała reszta obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Masz raczej marne szanse że mnie spotkasz na drodze z przeciwka Ja bym nie był taki pewny, nie znasz ani dnia ani godziny jak zielone kombi pojawi sie w lusterku :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 W takim razie do zobaczenia :one: Nie pisałem za często ale spore zmiany nastąpiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi