Gość zaxa10 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam!!! Czy ktos posiada może schemat instalacji elektrycznej do primerki p12 2002r 2.2 di sedan.Mam pewien problem z podswietleniem drzwi, otóż cały czas palą sie lampki drzwi i przy stacyjce, nawet wtedy gdy samochód jest zamknięty.Dzisiaj zauważyłem kostkę w rogu przy drzwiach pasażera pod schowkiem i nigdzie ona nie była przylączona.Rozebralem plastiki i zauważyłem wejscie do tej kostki-połączyłem je ze sobą i i zauważyłem, ze swiatła awaryjne zaczęły migać.Nie wiem w ogóle o co chodzi z ta elektryka. Pomóżcie!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość erka Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Poszukaj tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Tam juz szukalem i jest jedynie instrukcja obslugi , a ja potrzebuje instrukcjr serwisowa lub schemat elektryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 tak się składa że jestem w posiadaniu service manuala do p12 ale z góry mówię że nie mam czasu/nerwów/ochoty robić zrzuty ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a ja potrzebuje instrukcjr serwisowa lub schemat elektryczny. W starych instrukcjach serwisowych, np. do 125p było coś takiego jak schemat, który się mieścił na jednej większej stronie papierowej. W obecnych manualach (CD) czegoś takiego nie ma. Są działy, a wiadomo, że praktycznie w każdym jest elektryka. W razie potrzeby pomiędzy działami są odnośniki. Także w pdf to funkcjonuje pod warunkiem, że mamy całość. A całość to może być i kilkaset MB - kilka tysięcy stron, jakby było w wersji papierowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sutomore Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 tu hladaj www.nissanclub.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 tu hladaj www.nissanclub.cz tu kolega za słupa dobrze pisze bo tam mają Serwis MANUALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keramj Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zaxa, a oświetlenie wnętrza też się pali na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.