Gość Andrzej Bendyk Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Proszę o jakąkolwiek pomoc w temacie zakupu do mojej maximy sterownika 2371046U10. Auto rozładowywało akumulator.Niby od rozrusznika , wymienił elektryk szczotki, teraz kręci ładnie ale nie można go odpalic.W Warsztacie mówią, że sterownik walnięty. Auto jest z 1997 r przejechało 251000 km dotąd sprawowało się bez zarzutu. Pomijam fakt , że wakacje diabli wzieli , ale co zrobi żeby odpaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Chyba pozostaje tylko ASO. P.S. Fura w ogóle nie odpala, czy odpala ciężko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Proszę o jakąkolwiek pomoc w temacie zakupu do mojej maximy sterownika 2371046U10.Auto rozładowywało akumulator.Niby od rozrusznika , wymienił elektryk szczotki, teraz kręci ładnie ale nie można go odpalic.W Warsztacie mówią, że sterownik walnięty. Auto jest z 1997 r przejechało 251000 km dotąd sprawowało się bez zarzutu. Pomijam fakt , że wakacje diabli wzieli , ale co zrobi żeby odpaliło. Nie wpisales w profilu skad jestes, nie wiem czy blisko masz do lodzi ale ogladalem tam jednego rozbitka z 97roku i z tego co pamietam ma wszystkie komputery jeszcze. Wiem tez ze jest jeszcze jedna sztuka w innym komisie tez w lodzi. Jak cos to pisz na PW lub GG dam Ci konkretne namiary to sobie podzwonisz i sie dowiesz, na bank duzo taniej niz ASO wezma a i da sie dogadac zeby sprawdzic i w razie co odeslac. Moze opisz jakie sa objawy, bo moze nie chodzi o ten sterownik. Jest pare osob na forum ktore mialo rozne problemy z odpaleniem, moze ktos cos poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kolego a nie lepiej sprobowac naprawiac ten sterownik? wiem ze jest firma bodajze na Slasku a druga w Piasecznie kolo Warszawy co sie zajmuje naprawa sterownikow!! Ale dokladnie tak jak pisali porzednicy napisz jakie konkretnie jakie sa objawy i w jakich okolicznosciach motor przestal pracowac. Moze cos wspolnie doradzimy i wpadniemy na odpowiedni trop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.