Gość ildarchan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam!!! Chciałbym podlączyć zmieniarkę CD do oryginalnego radia z CD do Almery z 2001 r. I z tego tytułu mam pytanie czy to radio posiada takie wyjście na zmieniarkę??? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Radio z CD "chyba" nie posiada wyjścia na zmieniarkę zresztą jak się ma CD to montowanie jeszcze zmieniarki mija się z celem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ildarchan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No bo mnie denerwuję zmienianie płyt co chwilę. W drugim samochodzie ma radio z MP3 to nie muszę. A tutaj chcialem pozostawić oryginalne radio tylko zmieniareczkę dorzucić. No ale jak nie ma wyjścia zaopatrze się w cirpliwość i DUŻO płyt w samochpdzie . Bardzo dziękuję za podpowiedż bo niechciał bym rozebrać połowy kokpitu żeby do tego dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Radio z CD "chyba" nie posiada wyjścia na zmieniarkę zresztą jak się ma CD to montowanie jeszcze zmieniarki mija się z celem... Potwierdzam te słowa. Ale dla pewności czy nie masz na radyjku naklejki o treści: CD CHANGER CONTROL ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ildarchan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam!!! No nie mam takiego napisu. Sorki że tak późno odpowiadam. Zapracowany jestem no i chłodnicę klimy muszę wymienić rozwarstwiea się i gdzieś nieszczelność jest, gaz ucieka. Tak że wydatek 500 zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tak wiec nie da się podłączyć zmieniarki. Ale zawsze masz CD na jedną płytke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mają te auta seryjnie montowane 2 rodzaje radia - jedno ma napis Premium, drugie bodajże Copact ...albo coś tam. To pierwsze ma wyjście tyko na zmieniarkę Clariona CV707 lub CV747. Jeśli masz wersje Acenta z monochromatycznym wyświetlaczem wówczas zainstalowane tam radio CY450 ma standardowo na w/w zmieniarki wyjście. Pozdrawiam. [ Dodano: Wto 14 Sie, 2007 15:02 ] co do zasadności montażu zmieniarki. sam zamontowałem i jestem zadowolony. Jakość MP3 może i nie odbiega od od CD, ale załadowanie 7 miu płyt naraz i sterowanie zmianą ok. 120 utworów z kierownicy to nie to samo co grzebanie po radiu i szukanie ulubionej MP3 - ki, czy przekładanie nieszczęsnej jednej płyty, gdzie masz kilkanaście utworów. Uważam, że jesli nie można zamontować MP3- ki montaż zmieniarki wydaje się być zasadny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.