bobroy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Muszę kupić antenę dachową - sam pręt. Tworzywo sztuczne na obecnej antenie już się tak postarzało, że się wykrusza i to bardzo. Na razie owinąłem to to taśmą izolacyjną, ale wszystko się rozlatuje. Czy do P11 muszę dobrać antenę o konkretnej długości? Czy wtsraczy taka, żeby pasowała do gwintu mocowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Baciki mają różne gwinty. Długości raczej takie same. Podjedź pod pierwszy lepszy sklep moto, odkręć starą antenę, pokaż panu i po kłopocie. Koszt około 15-18 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowak1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Muszę kupić antenę dachową - sam pręt. Tworzywo sztuczne na obecnej antenie już się tak postarzało, że się wykrusza i to bardzo. Na razie owinąłem to to taśmą izolacyjną, ale wszystko się rozlatuje. Czy do P11 muszę dobrać antenę o konkretnej długości? Czy wtsraczy taka, żeby pasowała do gwintu mocowania? Ja kupiłem ostanio na Allegro za niecałe 20pln i jest ok - a jedyne czym się kierowałem to gwint no i żeby za długa nie była... ja kupowałem sobie do p11.144 na przód (kombi) - bo sprzedawcy rozróżniają przód tył że niby inne są - a jak się okazało pasuje też do mojego brata primery p11 na tył (hatchback). Gwint był M4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Miałem to samo, znalazłem ładny bat przy resztce auta. Po przegwintowaniu pasuje jak ulał - dawca : BMW jakiś model z lat 80 -tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 najlepiej lity i jak najdłuższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dzięki za pomoc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja mam antenkę (bacik) z vw passat b3 rocznik 1992 . Gwint idealnie pasował do mojego kombi antenka z tyłu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krunch Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a ja mam takie niesmiale pytanie - odkrecilem antene przy wjezdzie na myjnie i niestety byla juz tak zardzewiala ze wyszla razem z gwintem (tym z czesci dachowej). Da rade to jakos naprawic czy konieczna jest wymiana calej anteny? (kupiklem nowy bacik ale to nie pomoglo). Jesli tak to droga jest taka przyjemnosc? i duzo problemu z ciagnieciem kabla? (auto to almera N16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Wymien antene z przewodem. jaka antene?- masz w przyklejonym watku u gory strony tego dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.