Przemeq Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jak w temacie. Co myślicie o takich lampach http://www.migicute.com/05npfb.html . Homologacji pewnie nie ma ale co tam Są jeszcze lampy tylne w technologi LED ale od TITANA . Ciekaw jestem czy pasują . Bo mam rozumieć że z Pathfinder'a przednie lampy i te przednie z NAVARY są takie same - czyli będą pasować. Cena myślę atrakcyjna. Na allegro znalazłem te same lampy ale średnio o 130 % drożej. Pozdrawiam licząc na ciekawe sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mopar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Cześć mam takie założone u siebie-mocowania i wszystko pasuje.Jedyny problem to to, że są to lampy amerykańskie i inaczej świecą.Ale to nie problem-teraz je wyciągam i będe to przerabiał.Dodatkowo ma dołożone HID czyli ksenony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Widzę że koledzy lanserzy :one: .... a myślałem że to dział terenowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danko Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Bardzo pozadne swiatelka. Sorry za comments, ale dlaczego off-roadowcy nei przestaja kojazyc mi sie z przepoconymi, uwalanymi blotem,z brudem za pazurami, kuzynow Mad-Maxa, w furach powiazanych drutem lub jeszcze trwalej ? Chyba wlasnie za takie komentarze.... Ok. Nie jestem fanem chromow (szczegolnie lusterka) w "osiołkach" lub terenowkach ale czepianie sie swiateł to juz chyba nieprzemyslany "wysilek" umysłowy. Na prawde, fajne swiatełka. Nie bójcie sie lansu, drzewa w lesie, noca, w bialym swietle mniej strasza... Tylko, zeby montowac trza do serwisu wstawic,zeby guaranci nie stracic... Pozdro. Danko Pozdrawiam Cie Ryży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam kolegów mam takie pytanie dotyczące tych lamp otóż na allegro pojawiają się informacje że są to bixenony czy może mi ktoś z kolegów wyjaśnić dokładnie jak to jest z tymi bixenonami moze sie mylę ale bixenon oznacza że xenon jest swiatłem mijania oraz drogowym prosze o info w tej sprawie i jeszcze takie pytane jakie lampy wybrać chromy czy czarne z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 jak to jest z tymi bixenonami moze sie mylę ale bixenon oznacza że xenon jest swiatłem mijania oraz drogowym czyli masz w 100% rację Z własnego testowania lamp w focusie wiem że te lampy wcale nie świecą tylko dają poświatę światła to znaczy że prawie nic nie widać za kierownicy a inni widzą że coś jedzie. Osobiście bym nie wsadził do navki tego syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam Ja mam założone HID-y i jestem z nich bardzo zadowolony, dużo lepiej świecą. Sprawdzałem bo porównywałem jak daleko świecą zwykłe H-4 a jak HID-y. Światło jest dużo lepsze. Tylko UWAGA nie wiem jak jest do końca z homologacją. Prawdopodobnie nie mają homologacji na nasze drogi, pisze tam, że mają E-4 ale podobno jest to norma nie dla naszego kraju, u nas jest E-22. Oczywiście z tymi normami mogę się znacznie mylić bo się na tym nie znam. Mam nadzieję, że na temat norm może ktoś się wypowie co ma pojęcie. W przyszłym tygodniu jadę z moim na HID-ach do przeglądu i wtedy wszystko się okaże. Jadę do najbardziej upierdliwego diagnosty w moim rejonie i myślę że wszytko się wyjaśni. Pozdrawiam [ Dodano: Pon 17 Lis, 2008 12:37 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.