Gość DJSzmer Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 skataktuj sie z gosciem z audiozabudowy.pl , moze juz cos takiego przerabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Panowie nie wiecie co sie dzieje z Radkiem ? próbuje sie z nim skontaktować na maila i na forach już od dwóch tygodni i nic... Heh, dwie osoby do mnie pisaly co zrobilem, ze udalo mi sie dokonczyc aukcje.... Cos wolno Radku dzialasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac_brutek Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Zamówiłem 2 dni temu, mam nadzieje że nie będę czekał do :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zamówiłem 2 dni temu, mam nadzieje że nie będę czekał do :mikolaj: ja już też dostałem, ale szybko to to nie było : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zamówiłem 2 dni temu, mam nadzieje że nie będę czekał do :mikolaj: heh to pewnie na tej samej aukcji je kupiliśmy Rozeszły się wszystkie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 No ja zamówiłem 1,5 miesiaca temu ale do dzis ich nie mam... może ten post spowoduje że je dostanie, nie chodzi tu o kase ale o sam towar który jest niszowy, chyba że ktoś ma inne żródła tego towaru... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 towar który jest niszowy, chyba że ktoś ma inne żródła tego towaru... ...proponuje wyżynarke + płyte mdf albo nawet sklejkę... ja zrobilem dystanse samemu bo nie ylem pewny czy oferowane 19mm wystarczy.. mam cos ok 24mm i to jest max jaki mozna wlozyć w przednie drzwi do N16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tay Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 no ja potrzebuje ale sam nie umiem chyba tego zrobić - potrzebuje nawet do 4x6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi