Gość Michel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Hej, mam w almerze N16 firmowe radio kasetowe, pod nim jest jednak miejsce jakby na normalne radio. Nie chcę wydawać kupę kasy na firmowe radio CD Nissana i podmieniać je z tym, które jest teraz. Wymyśliłem sobie, że kupię zwykłe radio samochodowe i je zamontuję. I tu mam pytanie - czy pod formowym radiem w tej zaślepce da się zamontować radio??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To miejsce pod spodem nie jest wiekości 1DIN, tylko nieco mniejsze, więc nie zmieścisz tam radia. Możesz tam włożyć fabryczną zmieniarkę CD. Jednak o wiele ciekawszym rozwiązaniem jest zakup zaślepki ramki 1DIN, którą montujemy zamiast seryjnego radia. http://www.allegro.pl/item224931016_nissan...2001_f_vat.html kupujesz jeszcze adaptor, który zamienia kable Nissan na ISO http://www.allegro.pl/item224361617_adapto...uper_cena_.html i montujesz jakiegoś pioneerka U mnie w Almerce różnica jest ogromna po zamontowaniu takiego zestawu + Pioneer DEH-7700MP Wzmacniacz 2 kanałowy Subwoofer 350W Seryjne głośniki dają sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a nie wiesz moze czy dowolna zmieniarke moge kupic? na radiu jest napisane, ze obsluguje zmieniarki, ale nie wiem czy wszystkie beda dzialac czy tylko te formowane przez nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a nie wiesz moze czy dowolna zmieniarke moge kupic? na radiu jest napisane, ze obsluguje zmieniarki, ale nie wiem czy wszystkie beda dzialac czy tylko te formowane przez nissana Pasuje zmieniarka MP3 Alpine ale trzeba do niej dokupić specjalny interfejs za około 290zł Sporawy to wydatek ale warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja wymieniłem radyjko na alpine wymieniłem wszystkie cztery głośniki no i teraz muszę powiedzieć że dopiero ładnie to gra. Polecam zaślepkę i wsadzenie radia rozbiórka przodu deski zajmuje 10 min za drugim razem już 3min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 do kazdej, niefirmowej, zmieniarki potrzebny jest ten za 290? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 do kazdej, niefirmowej, zmieniarki potrzebny jest ten za 290? Niestety tak... takie interfejsy gdzieniegdzie są nawet po 450zł :zdziw: ale wystarczy dobrze poszukać ja swój kupiłem przez sklep "nie dla idiotów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.