Gość Pablo's Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dzięki rano poszukam a na dziś dzień mam dość wrażeń urodziła mi się córka :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinbergen Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dzięki rano poszukam a na dziś dzień mam dość wrażeń urodziła mi się córka :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No to zostaje tylo POGRATULOWAĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam pytanie bo mam p11 ale z 1 kluczykiem i pilotem , da rade jakoś kupić taki kluczyk i pilot i samemu go zaprogramować jakoś ? system nats , i czy ten pilot jest tylko jako centralka czy alarm ? bo jak otworze drzwi z kluczyka nic nie wyje.. zero reakcji [ Dodano: Pon 07 Kwi, 2008 21:10 ] z angola np. albo jakiegoś rozbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Lee Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 WP11 P144 na ban ma fabryczny alarm który reaguje na: -zbicie szyby -nieautoryzowane otwarcie jakichkolwiek drzwi -próbe kradzieży koła lub przestawienie auta -bujnięcie samochodem a potwierdzam nie ma syreny tylko normalny klakson taki jak oryginalny do trąbika a znajduje sie on ( przynajmniej w Kombi ) w bagażniku po prawej stronie jak sie wyjmuje lewarek to idealnie go widać międzyplastikami a błotnikiem no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Pablos gratki !!!!!!!!!! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafulls Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja też GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dzięki panowie odnośnie alarmu: mam syrene znalazłem bestie ale nadal nic ie działa a poniżej fotki centralki może ktoś wie co to i czy ma alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi