Gość ABT Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Mam termometr w aucie taki dokupiony, wyprowadziłem kable od termometru zewnętrznego pod maskę i się zasłaniam gdzie przykleić czujnik, ponoć najlepiej pod zderzakiem w lewym rogu (w prawym na ogół siedzi zbiornik na płyn do spryskiwacza), ale na zderzaku od wewnątrz tego zapewne nie mam przyklejać? czy na jakiś tam blachach a może jeszcze gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 W lusterku prawym tez bywaja albo przy chlodnicy ale wtedy temp od silnika przeklamuje odczyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość funcarver Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja w swojej K11 czujnik temperatury przykleilem w przednim zderzaku po lewej stronie (prawie na samym rogu) - oczywiscie od wewnetrznej strony Wskazania sa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Moja maximka jak pewnie i inne ma oryginalnie czyjnik przed chlodnica obok uchwytow do klaksonow. Jak autko postoi to przeklamuje ale jak sie jedzie pokazuje bardzo dokladnie (sprawdzalem z 3 innymi termometrami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość knockout1 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 W primerze P11 oryginalny jest koło klaksonu, z reguły w czasie jazdy rożnica po między temperaturą wskazywaną przez niego a wyświetlaną na tablicach przy dordze nie jest większa niż jeden stopień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 w VW jest schowany w tylnim zderzaku po przeciwnej stronie co wydech, i tak zazwyczaj montuje sie czujki w dokupywanch termometrach (badz w obudowie lusterka, przyklejajac jakis ekran) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oguh Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witajcie, mam X-traila 2003 rok 2,2 dci i zastanawiam się, gdzie znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej, bo podczas jazdy temperaturę pokazuje raczej rzetelną, ale po postoju nawet jak jest -2 st na dworze pokazuje z +10 st ... pewnie czujnik jest gdzie blisko silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zerknij czy nie ma z przudu za zamkiem przedniej klapy, przed chłodnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.