jarha Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A wiec udalo mi sie zrobic pare fotek mojej primy. Zaczniemy od tego co posiada. SILNIK- SR20DE - 150KM + filtr K&N ZAWIESZENIE - seria KOLA - 17 BORBET ogumienie KUMHO 205/40/17 HAMULCE - tarcze chyba w seri klocki FERODO/tyl teraz przod narazie NIPPARTS WYDECH - seria + koncowy MAGNAFLOW chyba typ RACING WYPOSAZENIE - 4 x poduszki, 4 x szybyw pradzie, podgrzewane lusterka, abs, polskory, klima, webasto, 6 glosnikow w serii + 2 dodatkowe, Kenwood KDC-W5031, NATS w najwyzszej wersji Zbyt wiele nie moge powiedziec o niej gdyz mam ja od 2 tygodni i takze mam duzo pracy i brak czasu na grzebanie ale plan jest jakis w glowie i to niezbyt ambitny gdyz nie nastawiam sie na robienie z niej promu kosmicznego . Zamiezam zmienic uklad hamulcaowy czyli zastosowac 4 x tarcze EBC wraz z klockami ( cenie dobre hamulce i pytam sie odrazu czy pasuja do niej zaciski od 200sx? ) cos bym musial zrobic z kolektorem wydechowym bo nie wyglada za ciekawie ( prosze o propozycje ) i najwazniejsze w ktore miejsce wypuscic i z czego wykonac dolot od filtra, dlaczego mowie w ktore miejsce ? poniewaz w nadkolu pod zbiorniczkiem plynu chlodniczego mam zamontowane webasto i silniczek lyka sobie gorace powietrze. A tak na koniec czy uda sie bez wiekszych modyfikacji podniesc troche mu moc. Dovra koniec marudzenia przedstawiam pare fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No powiem Ci kolego, że jest się czym pochwalić :!: Bardzo mi się Twoje autko spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 dzieki przed sesja spedzilem 3 godziny na pucowaniu go hehe ale lakierek i tak ma piekny bez glaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Piękne auto budzi respekt :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 czerwona? bo na zdjęciach jakoś pomarańczowo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ładnie się prezentuje, nawet te LEXUS looki nic nie psują za to silnik totalny kibel PS. heble masz praktycznie plug and play z 200SX S14, 300ZX lub SKY LINE R32... różnica w sile hamowania w stosunku do tego co masz w tej chwili praktycznie bez zmian (żeby poprawić drogę hamowania to trzeba zająć się tyłem a nie przodem...), jedyna zaleta to taka że wyżej wspomniane modele mają grubą tarczę (30mm) a więc dużo wolniej się nagrzewa np. 2 razy pod rząd hamowanie 200 - 0 i spokojnie można jechać dalej, ale trzeba coś zrobić pod maską żeby do tych 200 się bez proszenia rozpędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kolor to cerwony krwisty tylko aparacik chyba mial problem z tym kolorem coobcio jak zwykle szczeze i na temat zgadza sie pod maska seria ale co mozna nie za duzym kosztem wlozyc zeby nie bylo juz tak kiblowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak nie przepadam za czerwonym tak przyznam szczerze, że taki czerwony samochodzik mógłbym mieć ale nie takie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Co do lamp mam orginalne w kartonie bo otrzymalem razem z samochodem ale ich stan na dzien dzisiejszy jest nie do zaakceptowania - najpierw musial bym je doprowadzic do porzadku i dp[iero wymienic i zobaczyc przy ktorych lepiej wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja generalnie nie lubie lexuslooków, ale musze przyznac ze w tym wypadku dobrze sie prezentują :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 co można zrobić żeby nie było kiblowato?poszukaj w npt oraz innych projektach,z tym silnikiem-już wszystko zostało prawie o tuningu sr20 opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam, zaje... furka, w przyszlosci planuje zakup czegos podobnego.. Tylko czy znajde taki ladny egzemplarz jak Twoj?? Pozdrawiam i szerokiej zycze... Ps. wrzuc wiecej fotek... bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy46 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ello a wiec juz wiemy kto ja kupil z all.... hehe no fajna dobrze wyglada ogolnie duzo stargowales z ceny mistrzu ja bym jej jeszcze wrzucil spojler do tylu oryginalny i gra no i te lampy mi nie pasuja no ale jak kto woli ogolnie prima za***ista gratulacje kolejna zdrowa furka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jak juz wiemy kto ja kupil ? z tego co wiedzialem to duze zainteresowanie ja bylo telefoniczne a z ceny duzo nie urwalem bo zaledwie 400zl. No coz ale warto bylo sie przejechac na ogledziny:) Mniej fajna rzecza bylo dojechanie do gorzowa PKS-em pospiesznym buahaha 3 godziny z zielonej bo juz niechcialem ganiac p10 2 raz, wiecej razy nie pojade przez nastepne 10 lat:) Ze latala na 17 caly czas a ja jestem strasznie wrazliwy na jakiekolwiek dzwieki z zawieszenia ostatnio poszlo do wymiany duzo czesci w przenim zawieszeniu choc nie stukalo tylko co jakis czas cos tam delikatnie wymienilem laczniki stabilizatora, gumy stabilizatora, mocowania wahaczy te z tylu, sfoznie wahaczy, i w przyszlym tygodniu zrobie gorne wahacze. Wszystko na czesciach NIPPARTS. Jak bede mial cale w mojej opinji 100% zawieszenie bede szczesliwy hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Piękna furka, robi niezłe wrażenie, ale lampy tylne to bym zmienił na zwykłe z białymi kierunkami, a jak a'la Lexus to z czarnym spodem. Ale to rzecz gustu. A dlaczego GT nie ma z tyłu spojlera? Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A dlaczego GT nie ma z tyłu spojlera Jakoś tak zgrabniej bez niego wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 To racja ze zgrabniej wyglada a pozatym wszystkie maja a moja nie bedzie miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Widzę ze sprzedajesz Nissana na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rotanos Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Siemasz te tylnie światła są świetne uczę się dopiero i mam pytanie mógłbyś jakoś przybliżyć jakie dokładnie są te światła ?? nazwa albo cuś byłbym 100% wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 http://allegro.pl/lampy-tylne-primera-p11-95-98-hatchback-chrom-i2733693100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rotanos Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi