Gość empek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Cześć. Mam pytanko- czy ktoś z Was demontował już antenę? Dużo roboty? A może jest jakaś opcja,żeby przerobić tę oryginalną ( bo ktoś ją ułamał) na jakąś mniej drogą. I żeby nie tworzyć nowego tematu: kiedy przełączam światła z mijania na drogowe to mam wrażenie,że widoczność się nie poprawia a wprost przeciwnie. A na mijania jest OK, więc chyba nie chodzi o regulację. Ma ktoś pomysł co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Popekx Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja wlasnie tez mam ulamana. Na Allegro dostalem niestety wkrecana. Probowalem odkrecic sruby, ale nie dalem rady - byc moze z winy srubokreta i pozniej jakos dalem sobie spokoj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość empek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Popekx, to za wiele mi nie pomogłeś. chodzi mi o tę część wewnątrz auta, bo na dachu odkręcam bezboleśnie. ale najchętniej bym przerobił na jakąś wkręcaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jak kupiłem samochód antena nie chowała mi się (na łączeniu) niestety jedna śruba nie dała się wykręcić muciałem nawiercać wiertarką a potem gwintowałem żeby ją spowrotem przykręcić generalnie było z tym trochę zabawy. kabelek od anteny jest rozłączany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość empek Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 malin_f1, dzięki. Tylko że chyba będę musiał poluzować kabel od anteny wewnątrz auta, bo jak odkręcam na dachu, to ledwo co się wysuwa i nie mogę sie dostać do miejsca łączenia kabla z resztą anteny. A żeby poluzować kabel pewnie będzie potrzebny jakiś demontaż wewnątrz autka. Może dziś po południu sie za to wezmę. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 tak własnie jest na styk pamiętam że z tym też się bujałem ale nic kabla nie wyciągałem... nie mogę sobie przypomniec jak łączył się kabel z anteną. Kabel prawdopodobnie idzie do góry przy słupku więc wystarczy pewnie zdjąć osłonę słupka która siedzi na dwóch zaczepach i delikanie spróbować wyciągnąć kabel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.