Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ile mamy Note'sów na naszym forum?

Notesik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

259

W sumie od wczoraj stoi w garażu Nissan Acenta+ 1.6 czarny metalik 2012 + alram + hak z symbolicznym przebiegiem 9km :)

Zakup w Auto Łódź Nissan na Brzezińskiej 28

• 2 tygodnie później...

Seria First.? :ball:

Tak - First. Takie ma dodatkowe oznaczenie. Muszę napisać do Nissana, może się okaże, że to pierwszy wyprodukowany Note. :)

• 2 tygodnie później...
Gość Ryvar72

264, od poniedziałku szczęśliwy posiadacz, rocznik 2008, 1,4, wersji nie jestem pewien.

Pozdrowienia ze Świętokrzyskiego :)

Edytowane przez Ryvar72

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

O mój boże 1.2 :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:

To wielbłądy są szybsze :devil: :devil: :devil: :devil:

To zależy,bo ten co ja nim jeździłem miał 1.2 i 98 kucy .Całkiem ,calkiem się zbieral . toż to nie wyścigówka tylko normalne wozidełko.

Słabszy ma 80 KM.(oba trzy cylindry-niestety)

Edytowane przez manix

259

1.2 acenta IT pack , czerwony 2013 nowy model E12 - chyba jastem pierwszy ;)

a może by tak łamać numerację dla nowego modelu? - np 259/1 - gdzie pierwsza liczba będzie oznaczać nr kolejny a druga nr kolejny nowego modelu - w przypadku dopisywania się właściciela modelu starego (przybywa ich całkiem sporo - są popularne na rynku wtórnym) byłaby to nadal tylko pierwsza kolejna liczba - poddaję pod rozwagę kol. rangera który jeśli uzna pomysł za sensowny, opracuje w kolorze czerwonym odpowiednią instrukcję :rofl:

p.s. - proszę nie wybrzydzać i cieszyć się,że macie coś takiego jak 1,4 czy 1,6 16V. Za kilka lat i tak zaczną wszędzie montować silniki od kosiarek

p.s. 1- powyższe posty - łącznie z moim - jako zaśmiecające temat sugeruję stąd wywalić

Edytowane przez Dar1962

Zanim poczyścimy wypowiem się na temat łamania numeracji. Pomysł fajny, tylko zastanawim się po co robić. Niczemu to nie będzie służyć. Nikt nie weryfikuje zawartości tego tematu. Temat jest traktowany jako "przywitalnia" i tyle. Możemy za to wyróżniać kolegów - posiadaczy nowego NOTE np. pogrubieniem lub kolorem cyfry. Choć też nie jestem przekonany, bo założę się, że zaraz pojawią się tematy dotyczące tylko nowego NOTE i tam posiadacze tego modelu będą wymieniać swoje doświadczenia.

Nie zmienia to faktu, że serdecznie witamy PIERWSZEGO posiadacza nowego NOTE :) :) :).