devion Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 W nówce Patrolu z tego roku skrzypi mi coś w lewym przednim słupku. Jest tak praktycznie od wyjechania z salonu i jest to bardzo irytujące na trochę gorszej drodze w aucie za 2K PLN. :kosci: Czy jest jakiś prosty sprawdzony sposób na załatwienie tego. Wolałbym nie jechać z taką pierdołą do serwisu bo to i czasu szkoda i pieniądzy na paliwo. I drugie pytanie czy ma ktoś dojście do aktualniejszych map do naszych navigacji bo to co dają w komplecie (bez navi nie mogłem wziąć auta) jest dla Polski bardzo słabe. Będę wdzięczny za jakieś sugestie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devion Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ten typ tak ma Eee nie zgodzę się. To tylko kwestia dobrej pracy mechaników (robotów??) czy jak w moim przypadku Pana zakładającego "fabryczny" system alarmowy. Co do navi, pogrzebałem, poczytałem i już wiem (sprawdzone -działa ) jest nowsza mapa Polski , dokładnie na lata 2007-2008. Ja trafiłem na tą do systemu Carminant Renault (dokładnie to samo co Xanavi w Nissanach po 2005 roku z dużym ekranem) Dokładność map w Polsce w porównaniu do poprzedniej to niebo a ziemia. Nie dość że na mapie jest moje miasteczko (50tyś) to jeszcze jest moja malutka uliczka. Nie wiem czy mogę podawać szczegóły aby mnie Admin nie zabanował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość reebeyoyo Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ten typ tak ma Eee nie zgodzę się. To tylko kwestia dobrej pracy mechaników (robotów??) czy jak w moim przypadku Pana zakładającego "fabryczny" system alarmowy. Co do navi, pogrzebałem, poczytałem i już wiem (sprawdzone -działa ) jest nowsza mapa Polski , dokładnie na lata 2007-2008. Ja trafiłem na tą do systemu Carminant Renault (dokładnie to samo co Xanavi w Nissanach po 2005 roku z dużym ekranem) Dokładność map w Polsce w porównaniu do poprzedniej to niebo a ziemia. Nie dość że na mapie jest moje miasteczko (50tyś) to jeszcze jest moja malutka uliczka. Nie wiem czy mogę podawać szczegóły aby mnie Admin nie zabanował? Witam,przeczytałem o Twoich doświadczeniach z navi w Patrolu. Ja finalizuję transakcję zakupu NP z 2005 i niestety w samochodzie nie ma żadych płyt i instrukcji do obsługi tego ustrojstwa. Czy mógłbyś podpowiedzieć gdzie odnaleźć wspomniane przez Ciebie mapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bladykaz Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jeżeli chodzi o nawigację chętnie pomogę mam najnowszą mapę sprawdzoną w Patrolu 2008. Pasuje do wszystkich nawigacji CARMINAT wiadomość na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Na skrzypienie plastików kup na allegro WURTH Silicon Spray. Sprawdzony i skuteczny :one: o taki: http://allegro.pl/item426966204_wurth_sili...ni_smaruje.html PS Jest to mój pierwszy post na tym Forum więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.