Gość ultramagnus Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam. Jestem posiadaczem wyżej wymienionego. Chce wymienić amortyzatory, ale oryginaly sa drogie. Może ktoś wie czy da radę wstawić do niego jakies inne pasujace? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 cześć odezwij się do mnie na priva- mam dobry sklep z dośc tanimi częściami zamiennymi- tak w ogóle to podaj jaki masz model wersje itd- najlepiej napisz na gg 6723575 i zapraszam do klubu BB- http://bluebirdclub.w.interia.pl pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Chce wymienić amortyzatory, ale oryginaly sa drogie. Może ktoś wie czy da radę wstawić do niego jakies inne pasujace? Jak chcesz uzuskać pomoc to przynajmniej podaj pojemność silnika i których szukasz.Przednich czy tylnych?Sam rok nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ultramagnus Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam... model Nissan Bluebird.. nadwozie chyba T12.. to jest hatchback z silnikiem LD20-II rok 89... chodzi mi zarowno o przednie jak i tylne amorki... z gory dziekuje za wszelka pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam... model Nissan Bluebird.. nadwozie chyba T12.. to jest hatchback z silnikiem LD20-II rok 89... chodzi mi zarowno o przednie jak i tylne amorki... z gory dziekuje za wszelka pomoc! Przednie gazowe KAYABA (bo tylko takie są na 1 montaż) 334060 Lewy -> 290 zł 334059 Prawy -> 290 zł Tylne gazowe 364022 -> 180 zł/sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychopycho Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 gdzie te amorki po 180? auto-moto, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.