Gość Grzesiek13 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jak w temacie. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Zależy co rozumiesz przez żeglowanie,Jeżeli wożenie się Bavarią po Adriatyku w charakterze załoganta bez tajemnej wiedzy to są pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Pewnie spora ich cześć żegluje łódką Bols Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Zależy co rozumiesz przez żeglowanie,Jeżeli wożenie się Bavarią po Adriatyku w charakterze załoganta bez tajemnej wiedzy to są pozdrawiam Maciek Faktycznie tajemna wiedza nie ma problemów ze spalaniem i napęd przeważnie za darmo Niketórzy lubia też zwaracać co nieco Neptunowi i nie koniecznie po spożyciu łódki Bols Pozdrawiam Krakusa :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja bardzo lubię pływać na narcie mono za czymś co szybko ciągnie I w sumie nie miałem za bardzo okazji nacieszyć się żeglowaniem. Gdybyś potrzebował ochoczej załogi to się zgłaszam :) wodę lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witajcie!! Są, Są i to żeglujący aktywnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wiesz chodziło mi o te wszystkie fały,"muringi" inne nazwy "dla wtajemniczonych".Dobrze,że liny są oznaczone kolorkami Jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek startujemy do Aten, a potem "cykady na cykladach" pozdrowienia Maciek A co do łódki bols - są lepsze wynalazki :587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 koniec listopada kierunek Capo de Hornos!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :zdziw: o za wysokie progi dla mnie...jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 koniec listopada kierunek Capo de Hornos!!! Fuksiarz też bym tam poleciał, ale od listopada do maja mam zakaz wyjazdów, bo mam sezon grzewczy w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wiesz chodziło mi o te wszystkie fały,"muringi" inne nazwy "dla wtajemniczonych".Dobrze,że liny są oznaczone kolorkami Jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek startujemy do Aten, a potem "cykady na cykladach" pozdrowienia Maciek A co do łódki bols - są lepsze wynalazki :587 Pomyślnych wiatrów i dużo ouzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No i po pięknych greckich wyspach,trzeba będzie wytrzymać do przyszłego roku na stałym lądzie ,Niestety wykrakałeś z tym Neptunem :513: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No i po pięknych greckich wyspach,trzeba będzie wytrzymać do przyszłego roku na stałym lądzie ,Niestety wykrakałeś z tym Neptunem :513: Co bardzo bujało Rzuć jakieś fotki jeśli masz. Za tydzień zakończenie sezonu w Krakowie - na Bagrach. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Oj bujało uczciwa 8 w porywach do 9 i fala z boku. Z innych atrakcji,nasz trzeźwy na ciele i umyśle kolega wlał na Milos 60 litrów wody...do baku bo mu się zakrętki pomyliły.. Na szczęście ktoś zauważył,że wskaźnik się nie podnosi i zakręcił zawór odcinający paliwo do silnika.Resztę sobie wyobraź... :kosci: :kosci: :kosci: Zdjęcia się robią (analog) jak znajdę chwilkę to postaram się wrzucić. Niestety w weekend muszę jechać do Wawy-rodzinne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Oj bujało uczciwa 8 w porywach do 9 i fala z boku. Z innych atrakcji,nasz trzeźwy na ciele i umyśle kolega wlał na Milos 60 litrów wody...do baku bo mu się zakrętki pomyliły.. Na szczęście ktoś zauważył,że wskaźnik się nie podnosi i zakręcił zawór odcinający paliwo do silnika.Resztę sobie wyobraź... :kosci: :kosci: :kosci: Zdjęcia się robią (analog) jak znajdę chwilkę to postaram się wrzucić. Niestety w weekend muszę jechać do Wawy-rodzinne sprawy [/quote Powiem tak: :kosci: :kosci: :kosci: :504: :502: :503: :505: :514: :560: :612: :699: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No nie było tak źle,poza tym facet zapamięta do końca życia przygodę :wpale: Na szczęście nożna pompka do wody+mała improwizacja z wężami załatwiła sprawę jw w temacie zabudowy pickupa i odpoczynek w porcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Co to za Bavarka ? Rzuc coś jeszcze, bo chyba nie masz tylko 2 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Proszę bardzo link: http://wasyl69.fotosik.pl/albumy/305149.html to nie była bawarka tylko trochę zmęczona gypsy 444 wynajęta od gościa ,który 11 lat mieszka w Atenach taki prawdziwy hippis ale miała fajnie rozwiązaną mesę wg mnie lepiej niż niektóre bavarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 to nie była bawarka tylko trochę zmęczona gypsy 444 wynajęta od gościa ,który 11 lat mieszka w Atenach taki prawdziwy hippis ale miała fajnie rozwiązaną mesę wg mnie lepiej niż niektóre bavarie ...miała dwa razy większy barek Tylko gdzie ten barek na zdjątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Barek niepotrzebny Konsumpcja na odbywała się na pokładzie "w pięknych okolicznościach przyrody" Jak tam sezon grzewczy?Chyba już czas zacząć U mnie pierwsze poślizgi zaliczone (4H na śniegu na podkrakowskich górkach i niezła zabawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamils34 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, co roku 2 tygodnie na WJM + wolne weekendy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam,co roku 2 tygodnie na WJM + wolne weekendy. Pozdrawiam Jeszcze trzeba zrobić z navarki amfibię Osobiście wolę wielką wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamils34 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ze względu na małe dzieci jeszcze przez około 2 lata muszą nam wystarczyć nasze jeziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja ten problem rozwiązałem - zapisałem syna do sekcji regatowej na optymistach w klubie żeglarskim. W wieku siedmiu lat miał "załatwione pranie muzgu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamils34 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mój ma sześć, w tym roku popróbował optymiski. Córa ma trzy latka tak więc nie nadają się jeszcze na przeloty między portami dłuższe niż 3 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi