Gość doge Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Kurczę szczerze to nie podobają mi się rury na autach a navarka z orurowaniem wygląda trochę jak świniowóz... A jak ktoś używa do wożenia świń?? :030: Ja akurat wożę ryby, ale to też takie małe tuczniki :one: Pozdrówka no ryba też tucznik :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A ja spałem na pace przez tydzień jeżdżąc po Hiszpanii więc moja Navka to kampingowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A ja spałem na pace przez tydzień jeżdżąc po Hiszpanii więc moja Navka to kampingowiec I jak sie sprawdzilo? Wygodnie sie spalo? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Było ok, z racji wrodzonego kurduplostwa ( 170 ) mogłem nawet nogi wyciągnąć ( w poprzek paki ), no i konieczna jest gruba kołdra na spód ( fałdowana wykładzina paki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abok Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 gratulacje za pomysłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi