Gość kg877 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam. Czy można prosić o pomoc w wypaleniu płytki. Prosze o info na adres kg877@wp.pl z gory dzieki za info. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arturozo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam. Czy można prosić o pomoc w wypaleniu płytki. Prosze o info na adres kg877@wp.pl z gory dzieki za info. Pozdrawiam serdecznie. Poczytaj wczesniejsze posty w tym temacie a wszystkiego sie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kg877 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Poczytaj wczesniejsze posty w tym temacie a wszystkiego sie dowiesz Poczytałem, napisałem do sido i JerzeyVV ale nie mam żadnych odpowiedzi, ściągam osiołkiem i pobieram z rapida ale strasznie dlugo to trwa i dlatego mój post. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cesar Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 dzięki sido,wskoczyłem pobrałem mapę,wypaliłem i przed chwilka pobiegłem do auta----działa ,jeszcze nie jechałem ,nie wiem jak działa ale jest.Aha mój informatyk i tu sugestia wypalał ja na płycie dwuwarstwowej z plusem,bo podobno sa też z minusem. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Posiadam najnowsza mape Polski do nissana na 2008rok. Jest na płycie DVD. Lada moment bedzie w sprzedaży w salonach nissana. Proszę nie zadawać pytań, skad ją mam... Zainteresowanych zapraszam na priv, wysle fotki jak działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Po co komu fotki? wyslij linka do ISO mapy ;-) i podaj wersje mapy.. może to ta sama co od kilku miesiecy krąży w sieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 watpie, ta zajmuje 6GB na plycie i ma prawie 100% pokrycia. Tak jak pisalem, jak jest ktos zainteresowany zapraszam na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filo Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witam, napisalem do cesara i lukasza. nie chce mi wyslac. maja wiadomosc jest ciagle w folderze do wyslania. intersuje mnie bardzo ten temat nawigacji, ale nie wiem co dzieje sie z tym wysylaniem wiadomosci. pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kg877 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 napisalem do cesara i lukasza. nie chce mi wyslac. maja wiadomosc jest ciagle w folderze do wyslania. intersuje mnie bardzo ten temat nawigacji, ale nie wiem co dzieje sie z tym wysylaniem wiadomosci ja mam podobnie - prosba do lukasza napisz jakie sa zasady wejścia w posiadanie map moj emil kg877@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filo Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kg877 jak cos bedziesz widzial napisz i do mnie filo_j@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozon Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam!!! Czy był by ktoś chętny do pomocy i przegrania płytki lub udostępnienia pliku do szybkiego ściagnięcia . Oczywiście nie za darmo . Z góry Dzięki. P.S. mapa którą posiadam jest orginalna i dodana do auta 2006r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makpfi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 sido, Witam, czy mogę prosić o linka do mapy, mam nadzieje że pójdzie w x-trailu. Pozdrawiam Mirek / makpfi / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malpawelek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszystkich Jestem tu nowy o dopiero co nabyłem swego Nissana, ale ponieważ nabyłem go w Belgii nie ma on polskiej mapy, czy ktoś może mi ją udostępnić, bo ciągnięcie z mułka jest niewiarygodnie długie A jeszce jak by można jakąś instrukcyjke do tego to byłbym bardzo szczęśliwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A jeszce jak by można jakąś instrukcyjke do tego to byłbym bardzo szczęśliwy Jesli do navigacji to nie mam. Jesli to Navary to proszę bardzo: http://ash.one.pl/manual.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość semat Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 witam mam oryginalna navi w moim aucie dokupilem wprawdzie mape na allegro (auto z belgii ich mapa nie obejmowała Polski ) teraz są praktycznie wszystkie drogi i z przyzwoita dokładnoscia ale czy ktos może mi odpowiedziec na pytanie :029: czy możłiwe jest wgranie Polskiego menu i czy istnieje mapa z lektorem w języku Polskim : :?? :?? Z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 witam mam oryginalna navi w moim aucie dokupilem wprawdzie mape na allegro (auto z belgii ich mapa nie obejmowała Polski ) teraz są praktycznie wszystkie drogi i z przyzwoita dokładnoscia ale czy ktos może mi odpowiedziec na pytanie :029: czy możłiwe jest wgranie Polskiego menu i czy istnieje mapa z lektorem w języku Polskim : :?? :?? Z góry dziekuje za odpowiedz Dolaczam sie do pytania i mam jeszcze jedno: Moze ktos powiedziec jak wylaczyc lektora w navi, bo wybieram sie na wczasy, a nie chce sluchac kazdego omunikatu. Wystarcza mi obrazki na ekranie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitek Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam Moim zdaniem program OziExplorer ( http://www.polskioffroad.com/polishoffroad...pis_tematow.htm ) i pakiet map wojskowych w skali 1:50000 skalibrowany w tym programie wystarczy. Nie ma problemu z aktualizacjami itd. i możesz jechac wszędzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abok Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wie ktoś może co ile uaktualniane sa mapy Nissana? Pytam bo jezdżę bardzo dużo (ok. 27000 km w 3 m-ce) i zauważyłem, że navi nie pokazuje wielu głównych dróg, niekoniecznie najnowszych, tak w kraju jak i za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Co roku wychodzi nowa wersja... w tym roku na 2008/2009 rok wyszła juz mapa. W między czasie wychodza drobne uaktualnienia .. np. miedzy wersja na v27 a v28 było kilka uaktualnień.. trzeba śledzić zagraniczne fora o podobnej tematyce tam wczesniej maja info o aktualnych wersjach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majoo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Sprowadzilem auto z niemiec i jest ono wyposażone w oryginalnie zamontowaną navigacje nissana. Problem polega na tym, iż navigacja posiadała w czytniku, któy znajduję się pod fotelem płytę z mapą jedynie niemiecką z menu niemieckim i angielskim. Proszę o poradę czy jest szansa aby spolszczyć w jakiś sposób i zdobyć płytę z mapami Polski bądź Europy....Samochód to Nissan Primera z końcówki 2000r. Bardzo proszę o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość !ZIPEK Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam, Korzystam z oryginalnej nawigacji Nissana w Pathfinderze. Przejechałem ostatnio z mapką Europe 2007/2008 (kopia na DVD+r DL Verbatim) 9 tys km przez Niemcy, Francję, Hiszpanię do Portugalii. W sumie dokładność była super z wyjątkiem części Hiszpanii (ale tam nawet IGO się pogubił). W Barcelonie i Sewilli prowadził w wąskich uliczkach naprawdę dokładnie. Polska wyglądała na tej mapie super do momentu, kiedy nie pojechałem w okolice Kołobrzegu - po prostu jest problem z główną drogą między Kołobrzegiem i Koszalinem ! I co ciekawe - niby mapa Europy, a Słowenia składa się z kilku miast i kilku dróg. Mam nadzieję, że nowsza wersja mapy jest już bez takich niespodzianek. Skoro jest wersja 2008/2009 to będę intensywnie poszukiwał. Jeżeli ktoś może pomóc to chętnie skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leo6666 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) W porównaniu do poprzedniej wersji v27 olbrzymi wzrost pokrycia Polski!! oraz o wiele więcej krajów Europy Zachodniej!!! WERSJA 2008/2009 ZAWIERA SZCZEGÓŁOWE MAPY: AUSTRIA,FRANCJA,NIEMCY, WIELKA BRYTANIA,WEGRY, WŁOCHY,NORWEGIA,PORTUGALIA, HISZPANIA,SWECJA,SZWAJCARIA, CHORWACJA,ESTONIA,ŁOTWA,LITWA, POLSKA,SŁOWENIA plus: wersji na 2008/2009 dodatkowe kraje: ANDORA,BELGIA, DANIA, FINLANDIA, IRLANDIA,LIECHTENSTEIN, LUXEMBURG,MONAKO,CZECHY,RUMUNIA, SAN MARINO WATYKAN. TAK WIEC MAPA TA POSIADA PRAWIE WSZYSTKIE PANSTWA W EUROPIE!!!! Edytowane 13 Września 2012 przez bort Usunięto odnośniki do plików (z resztą były i nieaktualne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariantomala Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam navarowiczow,sam jestem calkiem zielonym pathfindolem a zajrzalem z powodu tematu.Mam od 4 m-cy nowego patha LE kupionego w Hiszpanii.Mapy faktycznie kryja cala Europe w tym Polske ale wyznaczanie tras to rozpacz tak jak ktos to juz tu pisal. Ciekawe czy nie mozna by dograc na Polske np.Auto mapy lub czegos lepszego?Widze u Was znajomosc kompow to moze cos wymyslicie. Pozdrawiam maniek A moze jszcze ktos podpowie dlaczego wbudowany bluetooth,reaguje tylko na jeden kontakt z telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A moze jszcze ktos podpowie dlaczego wbudowany bluetooth,reaguje tylko na jeden kontakt z telefonu? nie bardzo rozumiem. U mnie BT działa prawidłowo, kontaktów moge wybrac tyle ile sobie wpisałem/przesłałem do ksiazki w cd-playerze. Napisz dokładnie jaki masz problem, postaramy sie pomoc :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariantomala Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 A moze jszcze ktos podpowie dlaczego wbudowany bluetooth,reaguje tylko na jeden kontakt z telefonu? nie bardzo rozumiem. U mnie BT działa prawidłowo, kontaktów moge wybrac tyle ile sobie wpisałem/przesłałem do ksiazki w cd-playerze. Napisz dokładnie jaki masz problem, postaramy sie pomoc :one: Dzieki Ash_One pisalem odp.2dni temu ale z komorki i nie wiem dlaczego nie doszlo. No wiec po komendzie glosowej nie wybiera numeru bo albo nie rozumie wcale albo rozumie inaczej.Wymawialem na 100 sposobow,niestety wybiera tylko 1 numer-do zony (moze to i tak dobrze). Pozdrawiam maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi