Gość lolo00 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam! Mam pytanie... Czy te mapy zamieszczone na rapidzie-z września- trzeba rozpakować przed wypaleniem, czy wypalić po prostu jako spakowane foldery? Jest duża różnica w porównaniu z Carminatem V28(mapy z marca)? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie pobierałem, ale na sto procent standardowo trzeba wypakować z tych partów jeden plik iso i nagrać na płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość !ZIPEK Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Navteq najnowsza wersja z września Uff - pobrałem ! Jeszcze zakup płytek i wypalanie. Wielkie dzięki za umieszczenie na Rapidshare, a jak jeszcze zadziała to będzie super ! Pozdrowiena dla LEO6666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlab Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Drodzy klubowicze, Zastanawiam się nad zakupem Navary, tylko nie wiem czy jest sens zakupu oryginalnej nawigacji. Chodzi mi o jakość mapy. Czy da się z nią jeździć po Polsce? Jak wygląda pokrycie polsich dróg i w szczególnosci mapa Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nawigacja z nową mapą 2008 jest bardzo szczegółowa. Jeśli chodzi Polskę, ma wszystkie miasta i większość małych miejscowości. Niestety nie zmienia trasy na bieżąco. Objazd, roboty na drodze i trzeba pojechać inaczej, a navi ciągle trajkocze, żeby zawrócić do obranej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlab Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A wczoraj byłem u dealera Nissana i mi powiedział, że pokrycie na mapie wynosi około 13 procent. Jest mi navi potrzebne do pracy, wiec zastanawiam sie czy wziac oryginalna czy zakladac inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Widocznie w navarach, które mają na stanie są jeszcze stare mapy 2007. W sprawie mapy 2008 trzeba pytać u dealera. Można tez pobrać z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Navteq najnowsza wersja z września http://rapidshare.com/files/152497150/NISSREN09.part17.rar http://rapidshare.com/files/152526054/NISSREN09.part17.rar Mam pytanie po czym wnosisz że to jest najnowsza mapa ? i że jest z września ? Wg pliku z tej mapy jest to ta sama mapa co sie ukazała 8 mies temu z marca tego roku. Rozmiar jest też identyczny do tej mapy z marca. To jest wersja mapy pobrana dziś z twoich źródeł: D A T A V E R S I O N 0 8 / 0 3 / 0 1 / 0 0 * N I S S A N P A R T N O . 2 5 9 2 0 J U 4 0 A - 0 0 V 0 2 . 0 0 . 0 0 * Wersja z przed 8 mies jest identyczna z tą niby z września. BYć może testowałeś poprzednią wersje i obecną więc napisz czy widzisz jakieś róznice bo wg wszystkich znaków to niejest nowsza mapa niż ta z przed 8 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlab Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A to, że nie przelicza trasy to zależy od mapy czy oprogramowania w samej Navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A to, że nie przelicza trasy to zależy od mapy czy oprogramowania w samej Navi? Tego niewiem. Najlepiej weź płytke od kogoś u kogo przelicza i będzie wiadomo. Napewno nieprzelicza jak niestoisz autem na drodze która ma na mapie. Dopiero jak wjedziesz na znaną drogę dla mapy wtedy będzie przeliczać. I sprawdz czy masz wybrany kraj PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlab Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Sido, a udostępniasz jeszcze tą mapę do Navarki? Bo ja bardzo chętnie bym sie w nią zaopatrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Sido, a udostępniasz jeszcze tą mapę do Navarki? Bo ja bardzo chętnie bym sie w nią zaopatrzył. Nieposiadam już tej wersji na serwerze. szukaj na emule : Carminat V28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlab Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Drodzy Koledzy i Koleżanki, Poszukuje już od dłuższego czasu tej mapy i nawigacji i nie za bardzo mi się to udaje. Chciałbym prosić o przyjacielską przysługę, aby ktoś mi to udostępnił do ściągnięcia, albo nagrał na płytkę i przesłał do mnie. Oczywiście pokryje wszystkie koszty z tym związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Napisz do mnie na PW postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plusgsm5 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam. Posiadam Nissana Patfidera z 2006r auto zostalo odkupione od firmy leasingowej. Po przyprowadzeniu na miejsce okazalo sie ze nie ma map oraz brak plyty w szufladzie dvd pod siedzeniem.I bym prosil o jakies najlepsze i aktualne mapy do tego modelu? Jaka jak cos powinnien kupic plyte do wypalenia? Prosze o pomoc bo nie wiem czy kupywac orginalna... Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi [ Dodano: Pią 05 Gru, 2008 16:32 ] Prosze o jakas pomoc w celu pobrania i nagrania plytki jak wspomnialem wczesniej. Dzis jade po te plytki vebatim...wezme pare sztuk jak cos... Mozna odezwac sie na gg 7016581. Z gory dziekuje bradzo...Pozdrawiam [ Dodano: Wto 09 Gru, 2008 19:59 ] Czesc. Jednak sa dobre osoby na tym forum! Jakis kolega z forum wczoraj nagral i dzis wyslal plyte z navi za FREE! Poniewaz uznaje taka teorie ze trzeba sobie pomagac i jesli bedzie nowsza wersja i ja bede ja mial to tez mu wysle... Jeszcze raz dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctgteam Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Posiadam najnowsza mape nawigacji na plytach. Jesli jest ktos zainteresowany to porsze o kontakt na priv albo mail pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Posiadam najnowsza mape nawigacji na plytach. Jesli jest ktos zainteresowany to porsze o kontakt na priv albo mail pozdrawiam Najnowszą tzn którą wersje ? I na ilu ona jest płytach ? Normlanie jest na 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctgteam Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 jest to jedna plyta DL wersja jest najnowsza jaka mieli w servisie 2007/2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszlpg1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam szanownych forowiczów. Potrzebuje życzliwą osobę która by nagrała mi płytkę z mapami do navary .Jaś wędroeniczek czeka na pw. ,dałem rade wypalić ze dwadzieścia płytek i ma dość proszę o zrozumienie i czekam na pomocną dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszlpg1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam szanownych forowiczów. Potrzebuje życzliwą osobę która by nagrała mi płytkę z mapami do navary .Jaś wędroeniczek czeka na pw. ,dałem rade wypalić ze dwadzieścia płytek i ma dość proszę o zrozumienie i czekam na pomocną dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinggbb Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam wszystkich przeczytałem wszystkie posty trenowałem wypalanie i nic mam navare z 2007 z org navi płyty brak generalnie potrzebuję pomocy pokryję wszystkie koszty związane z nagraniem takiego dysku +koszty odstępnego jeśli ktoś zechciał by pomóc będę wdzięczny dzięki info na pw lub mail :!!: :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctgteam Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 zapraszam na maila dogadamy sie mam mapke 2007/08 i 2008/09 obie dzialaja plynnie i elegancko pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kail12 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam! Jesli byłby ktoś też tak miły i mi wysłał jakaś mape byłbym bardzo wdzięczny. Pokryje wszystkie koszty. (potrzebuje do murano ale myślę że od navary tez się nada) Prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwe Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Pojawiło się coś takiego carminat v29 dvd navigation europe Full download Czy próbował już ktoś to ściągnąć, czy to jest Carminat_V29 do NISSANÓW? Ja nie ściągnę, bo mam zabójczą prędkość..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Gdzie ściągasz te V29 ? Na emule niemoge znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi