Gość speedo12 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) DVD wypalam. spróbój na innym nośniku ja wypalam na TDK oraz daj na najwolniejszy zapis. a co z tą płytką CD? nie wypalać jej? a proces aktualizacji jak wygląda możesz opisać to będę widział co i jak robić.. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez speedo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a co z tą płytką CD? nie wypalać jej? a proces aktualizacji jak wygląda możesz opisać to będę widział co i jak robić.. CD nic nierobisz olewasz... Przynajmniej ja niewiem co znią się robi... Aktualizacja hm.. jak juz nagrałeś płytke to wyciągasz z DVD starą wkładasz nową i to wszystko ;-) za kilku sekundach na wyświetlaczu pojawia sie nowa mapa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedo12 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 CD nic nierobisz olewasz... Przynajmniej ja niewiem co znią się robi... Aktualizacja hm.. jak juz nagrałeś płytke to wyciągasz z DVD starą wkładasz nową i to wszystko ;-) za kilku sekundach na wyświetlaczu pojawia sie nowa mapa.. Tylko w tym sęk że ja nawigację mam na twardym dysku. :-( także u mnie nie pójdzie. Pisałem że mam samochód z tego roku z navi w pakecie, seryjną. Podobą navi widzaiłem w murano, także poszukam tam. U mnie wchodzisz w opcję navi i jest napisane "updateing map" insert dvd. Także poszukam innego dvd z mapami. Dzięki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Redbill Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 1. nero. 2. Jako Dane na płytkę DVD DL. Witam Mam Navarke z 2008 roku i płytke oryginalną 2007-2008 - Badziwe - jeśli chodzi o polskę w Niemczech rewelka. Jeśli chodzi o tą płytke od renówki co działa i jest taka aktualna możesz mi nagrac i przesłać?? Ile byś za to zawołał ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_ches Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam wszystkich klubowiczów. Nabyłem navarę D40 z 2005r. Mam zamontowaną nawigacje Vdo dayton a pod siedzeniem mam odwarzacz dvd do czytania map. Moja mapa jest z 2006 r i jest to mapa europy a Polska szkoda gadać. Ma ktoś możliwość udostępnienia mapy bardziej aktualnej. I czy wiecie co to jest system C-IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek01 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam mam xtriala z 2006 poszukuje aktualnej płyty z nawigacja - mapa Polski. Mogę udostepnić mape Europy zach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedo12 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam, czy ukazała się już nawigacja do Navary 2010 po liftingu wersja platinum+navi. u mnie jest na dysku twardym nie mam jej na płycie dvd. Może ktoś znalazł już uaktualnienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tygrysseek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Szukaam mapki na plycie cd do 2002 r.Czy da ktos namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profesional Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 czemu na CD??;/ Przecież czytnik jest na DVD i mapy mają ponad 5 gb najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tygrysseek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bo w moim jest tylko chyba CD rom a nizej puste miejsce.Dlatego potrzebuje CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markoj Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) sprzedam najnowsza wersje nawigacji Carminat SatNav (R31) rok 2011 na plycie DL (dwuwarstwowa) kontakt priv bądź email Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2011 przez markoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedo12 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Sprzedam nawigację do nissana Navara, Pathfinder, Qashqai, X-Trail, Murano, Infiniti. Nawigacja pasuje do samochodów z rocznika od 2010. Jest to nawigacja wgrywana na twardy dysk. NISSAN Connect Premium - 2011(najnowsze wydanie wyszło miesiąc temu). Płyty zostały zakupione w firmie Navteq jest to oryginalne wydanie 5 dvd w oryginalnym opakowaniu OKAZJA. Zainteresowanych zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jesion102 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam panowie jestem na forum nowy jest tu tyle wątków a ja mam proste pytanie która z najnowszych płyt z mapą pójdzie w nissan x trail z 2004 r navi fabryczna z dvd rom pod spodem z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry341 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 zassaj najnowsze http://thepiratebay.org/torrent/6457900/navigation_carminat_v31.1_dvd___update_cd_2011_2012 http://www.torrents.net/torrent/1451232/carminat-torrent-map-2011-2012/ wypal płytę - koszt niewielki i sprawdz, jeśli czyta ci płyty dvd to powinno pójść nowe wydanie ma już naniesioną nową obwodnicę wrocławia nawet ten kawałek, który jest jeszcze w budowie h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może ktoś z Kolegów lub Kleżanek ma dostęp do najnowszej mapy Pioneera ? Moja stara kantuje, jest bardzo uboga - 2007 rok, a na nową nie mam kaski bo to ok. 1000 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekman Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 panowie już się trochę zgubiłem w gąszczu wątków - a dodam że D40 stoi pod oknami od tygodnia - podajcie prosze jakiś link do zasssania najnowszej navi. mam 2008-2009 europe dvd - chetnie wymieniłbym to na coś nowszego bo po przesiadce z automapy to jakbym sie zderzył ze ścianą.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maron4x4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 witajcie, czy ktoś ma doświadczenia z instalowaniem akcesoryjnej nawigacji do Pata R51 (2007-8)? Chodzi mi o coś tego typu http://www.gms.pl/index.php?page=lista&kategoria=16 (tu akurat do Pata nie mają, ale gdzieś indziej widziałem). Podpowiecie coś? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam! Zagubiłem się w gąszczu opcji i linków, do tego nie mam nagrywarki DL czy ktoś mógł by mi pomóc i wysłać za odpłatnością najnowszą płytkę do Pata z 2007r zakupionego w polskim salonie? Proszę o Pw co do szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak już pewnie część z was wie jest nowa mapka na 2012/2013 Carminat v32.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomwar Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jak już pewnie część z was wie jest nowa mapka na 2012/2013 Carminat v32.1 a masz może dostęp do tej mapy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jak już pewnie część z was wie jest nowa mapka na 2012/2013 Carminat v32.1 Mam NC 2011/2012 ale już się wyleczyłem z niej. Korzystam z AutoMapy gdyż NC ma pokrycie dla Polski z przed kilku lat. Nie chcę już nowszej Nissan Connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MP13 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Dla tych co chcą do Navary mapy 2012/2013 Carminat v32.1 (sprawdziłem u siebie - działa, bez podanego tam upgrade) = http://peb.pl/inne-systemy-nawigacyjne/1260317-renault-carminat-navigation-communication-europe-map.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomwar Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwertyasdfgh Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Cześć, jest może jakaś możliwość spolszczenia Carminat, albo żeby działały np mapy z Garmina? Lub czy da się ustawić tak jak w innych nawigacjach, żeby pokazywało ograniczenie prędkośći i więcej funkcji? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi