Gość W!tcher Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam następujący problem: prąd dochodzi do przełączników zmiany wysokości tylnych szyb, ale szyby nie reagują na przyciski. Przednie szyby działają poprawnie... Jaka może być przyczyna tego problemu i jak go rozwiązać? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KM Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam miałem podobny problem. Sprawdziłem element już wykręcony i nic. Okazało się że szczotki się zawiesiły i przy kilku puknięciach kawałkiem deseczki drewnianej zaczeło działać. Przy okazji rozebrałem podnośnik w celu oczyszczenia.....ale roboty bylo ze złożeniem bo to japoński wynalazek przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baxter Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 U mnie tez to bylo od szczotek, ale moje byly tak juz zjechane ze sie nie dało nic zrobic. i narazie jednej szyby nie otwieram wcale :/ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Panowie- w razie czego można dokupić podobne szczotki o trochę większych gabarytach i w ciągu 5 minut odpowiednio dopilować pilnikiem. Silnik potem powinien trochę pochodzić na luzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W!tcher Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 dzięki za pomoc Dam znać, jak rozwiązałem sytuację i co dokładnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Przyczyna awari moga tez byc podpalone styki w przelaczniku. Sposob naprawy opisalem w dziale "Rob to sam".U mnie wlasnie byl taki problem. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.