Gość muchia Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Mam jeszcze jedno pytanko o ktorym zapomnialem wczoraj. Czy moze zna ktoś z Was sprawdzone miejsce gdzie mogłbym kupic nadkola do mojej Serenki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a co nie masz wcale czy jakieś dodatkowe chcesz wtykać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość muchia Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no niestety nie mam wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 allegro rozbitka kup to cie wyjdzie naprawde grosze sa malutkie w sumie [przednie] bo tylnich nie posiadam ale diury sa na zamocowanie ja placilem za nadkole lewe chyba 15-20 zl jakis tczas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 tylnych nadkoli jako takich niema występuje tam kawałek plastiku,ale trudno nazwac to nadkolem a jeśli myślisz czopochrup, o otworach na na rancie błotnika to są one do mocowania rantów na na błotnikach ale to na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 tylnych nadkoli jako takich niema występuje tam kawałek plastiku,ale trudno nazwac to nadkolema jeśli myślisz czopochrup, o otworach na na rancie błotnika to są one do mocowania rantów na na błotnikach ale to na zewnątrz A może ktoś wie czy od jakiegoś innego auta można dopasować nadkola tylne, bo te małe plastiki oryginalnie montowane jakoś nie budzą mojego zaufania. Może ktoś ma możliwość przymierzenia takich nadkoli i może będzie szansa, by po drobnych przeróbkach podeszły?? Pytałem różnych sprzedających na Allegro, ale oczywiście nie mają oryginalnych a do moich próśb aby zorientowali się czy z jakiegoś innego auta nie pasują podchodzili bez entuzjazmu... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Daj sobie spokój z tylnymi nadkolami ,jak już chcesz to zakonserwuj dobrze wszystko i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 tylnych nadkoli jako takich niema występuje tam kawałek plastiku,ale trudno nazwac to nadkolema jeśli myślisz czopochrup, o otworach na na rancie błotnika to są one do mocowania rantów na na błotnikach ale to na zewnątrz Racja. I to występuje tylko z jednej strony, tam gdzie jest bak paliwa, ponieważ pod nim schowana jest rura do baku. Daj sobie spokój z tylnymi nadkolami ,jak już chcesz to zakonserwuj dobrze wszystko i będzie ok Też uważam że są zbędne. Ostatnio konserwowałem nadkola i po zdjęciu przednich i umyciu przednich i tylnych nie widziałem różnicy. Są w idealnym stanie. Jak już to jest dobry środek do nadkoli i progów (nazwy nie pamiętam) siwy, który może być także malowany, który po drugiej warstwie tym razem bitexu daje naprawdę niezłą ochronę. Takową właśnie sobie strzeliłem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 OK, właśnie jestem w trakcie konserwacji. Ładna pogoda to ładnie się robi i szybko schnie. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Odgrzeję starego kotleta - może przez 3 lata się coś zmieniło ? Za tydzień mam mieć oddane auto: pospawane dziurki w progach, drobne zaprawki lakiernicze i całe zakonserwowane. Próbuję szukać nadkoli - sądzę, że przy słonym piasku na naszych drogach, to jednak sporo daje. Czy udało się komuś znaleźć nowe nadkola - czy tylko używka ? I czy faktycznie do tyłu nie mam co szukać, bo takie coś nie występuje ? Pozdrawiam wszystkich !! [edit] Rozmawiałem z tą: http://www.cortini.pl/kontakt.html firmą. Jeśli ktoś ma niedalego, i chciałbym dopasować nadkole, to są otwarci. A wówczas i ja bym takie same kupił . Mnie potrzeba tylko na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi