Gość michal78 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam Miesiac temu kupiłem Qashqai'a 1.6 (115KM) Oto kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ach, autko piękne rzecz jasna, jestem na niego chory ale póki co mam swoją wyscigówke zapodaj jakiś opis techniczny i swoje wrażenia po miesiącu uzytkowania. pozdr. no i gratuluje zakupu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja też do niego wzdycham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przem127 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Auto i owszem cudo (jedyny ciekawy nissan obecnie), ale to co najlepsze to pod maską. I nie mówię tutaj o technice, bo tak jak w każdym nissanie jest co najmniej zadowalająca, ale o wyglądzie. Nie wiem jak Wam, ale mnie strasznie nie podobają się zabudowane motory Kii, VW, czy innych szmelców, których obudowy udają nie wiadomo jak zaawansowane konstrukcje, a jak jest w rzeczywistości to każdy wie. A w Qshqaiu jest po prostu silnik z osprzętem! Gratuluję cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal78 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Dzieki za miłe słowa. Auto generalnie jest fajne, komfort jazdy bardzo dobry, kupilem je niecały miesiac temu, na razie przejechałem troche ponad 2tys km. W cyklu miejskim na teraz pali 9 , moze jak sie jeszcze troche dotrze bedzie troche mniej. Z silnikiem 1,6 nie jest to oczywiscie rakieta, no ale jesli ktos chce rakiete nie kupuje qashqaia. Choc oczywiscie wolałbym miec 2.0 gdyby róznica cenowa była mniejsza. Jedyne co mnie troche niepokoi to dziwny wysoki, jakby świszczący dzwiek pojawiający sie przy wyzszych obrotach na wyzszych biegach, niezbyt głosny ale troche dziwny i irytujący, umowilem sie juz na piatek w serwisie zeby to sprawdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dorzucę swoje 3 grosze ten samochód wizualnie to chyba zaraz po navarze i 350 najładniejszy nissan mały zwarty napakowany byłem jego gorącym zwolennikiem dopóki nie zobaczyłem jego ciasnego wnętrza i tragicznych siedzeń. poza tymi minusami jak najbardziej OK jeżeli ktoś jest niższy odemnie a mam 191cm to pewnie nie narzeka Oczywiście gratuluję zakupu niech się dobrze sprawuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przem127 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dciasnego wnętrza i tragicznych siedzeń. poza tymi minusami jak najbardziej OK jeżeli ktoś jest niższy odemnie a mam 191cm to pewnie nie narzeka No to mnie przekonałeś - Zachorowałem na Kaszkę, bo lubię ciasne auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ładne autko tylko przydałyby się jakieś ładniejsze zdjęcia (wiem, czepiam się)... z tego co zrozumiałem to jeszcze na gwarancji?? A no i zapraszam na spoty lubelskiej grupy http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...79345cb9#410031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal78 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Heh, w życiu nie nazwałbym Qashqaia małym i ciasnym, dla mnie to niemal kolos :-) Ale to moze dlatego ze przez ostatnie 8 lat jezdziłem wv polo a wczesniej jako pierwszym autem - vw garbusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 i o to właśnie chodzi żeby właściciel był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal78 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 W mordeczke ! gdzie sie podziały moje foteczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja dodam od siebie ze auto w realu wyglada duuuuzo lepiej jak na fotach. Podobnie zreszta jak nowa maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja dodam od siebie ze auto w realu wyglada duuuuzo lepiej jak na fotach. Podobnie zreszta jak nowa maxima a 07 altime widziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Fajnie ma dolot zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 michal78, zrob jakies fotki do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi