Gość bonzo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Myślę ze jeśli chodzi o krzyżaki to wszystko zostało już powiedziane :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja_pa Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 walek napedu laczacy skrzynie biegow z mostem poszlo lozysko czy pasuje od innego samochodu i czy jest rozbieralny czy mosi byc w calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) [q Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hugo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A ja mam taki problem: rozsypało się jedno łożysko na krzyżaku przy skrzyni i jakby tego było mało uszkodziło się gniazdo tego łożyska. Czy jest szansa to naprawić i jeśli tak to jak? Czy trzeba wymienić cały wał napędowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) , Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 da sie naprawic bez problemu chyba ze serio wywalilo ci krater w tym miejscu koszt ~100-200 zl mysle nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hugo Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Znam ślusarza, który dorabia różne nietypowe rzeczy. Odkręcę wał i mu zawiozę. Zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krawiec Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Do 1.6 pasuje krzyzak z jakiego auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tak nie dopasujesz. Najpierw ustal jak chcesz to zrobić, bo trzeba jakoś te krzyżaki zabezpieczyć. Średnicę miseczki weźmiesz ze starego (22 mm) a długość to w zależności od sposobu zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krawiec Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Własnie to rozebrałem. Z katalogiem w reku wybieram krzyzak z forda sierry , 22X63.9 Opisze jak to bedzie sie sprawowac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes7811 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 czesc wszystkim --pomocyyy siadł mi krzyzak przy skrzyni 1,6 16v 1998r. moze ktos zna rozmiary i sklep gdzie bym to mogła kupic jestem z okolic koszalina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ważne Tematy Serena częsci,zamienniki,patenty tu jest sporo o krzyżakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi