baryla Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ładnie cichutko nowy silniczek chodzi, kontrolka też gaśnie szybko strasznie korci żeby depnąć ale cóż muszę jakoś wytrzymać te 1000 km :/ potem to na hamownie trza walić i ustawić optymalnie wałki i zapłon :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 potem to na hamownie trza walić i ustawić optymalnie wałki i zapłon :diabel: I wyregulować ciśnienie paliwa a przed hamką zmienić oliwę byle nie mineralna Jakieś 5w50 ja tu widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 baryła silniczek dotarty to w piątek na kresce stajemy??doszło trochę powera po TOMALOWYM wydeszku?ps jak byś potrzebował podregulować paliwko to mam coś co powinno ci się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jutro Lukasowi zmieniam wałki tak więc jutro można by się zmeirzyć chociażby na rolkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jezdziłem jużza kierownicą tej wścieklizny baryły-i powiem że naprawde zacnie się zbiera,a taką głowicę mu sprzedałem--robiona przez dr.nismo-najbardziej dopracowana głowa jaka kiedy kolwieck w naszym klubie była chyba--no po dostrojeniu pewnie 160kuca bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dzieki za mile słowa po Tomalowym wydechu jest znacznie lepiej obstawiam ze juz jest 160 kuca wczoraj z urlopu wróciłem także teraz się będę powoli brał za moją czarną wiedżme jak tam Coobciu z czasem stoisz? pod koniec tyg chciałbym hamkę odwiedzić i po ustawiać wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dzieki za mile słowa po Tomalowym wydechu jest znacznie lepiej obstawiam ze juz jest 160 kuca wczoraj z urlopu wróciłem także teraz się będę powoli brał za moją czarną wiedżme jak tam Coobciu z czasem stoisz? pod koniec przyszłego tyg chciałbym hamkę odwiedzić i po ustawiać wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 W środę przyjmuje Lukasa do strojenia to i można zająć się twoim sprzętem. Zobaczmy co to wyjdzie z tym wydechem i po kręceniu rozrządem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No no wóz Ci podaje, moja czerwona almera jest trochę szybsza ale ty w 3 osoby leciałeś. No ale ta obspoilerowana z diodami Calibra pobiła nas dotkliwie... Chyba to było 2,5 V6 bo świstu suszarki nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Tez sie zdziwilem... Gosciu przed startem juz mial ponad pól wozu przewagi ja troche za bardzo zamielilem ale mialem wrazenie jak 3 wpielem ze powoli go dochodzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zapodalem wczoraj bez zwęzkową przeplywke i dolocik fi 70 tylko ze stozek pod machą :/ i jest znacznie lepiej pow. 5 tys. RPM. w piatek zapodam rure z P11 i jakos w z nadkola witro łap zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zapodalem wczoraj bez zwęzkową przeplywke i dolocik fi 70 tylko ze stozek pod machą :/ i jest znacznie lepiej pow. 5 tys. RPM. w piatek zapodam rure z P11 i jakos w z nadkola witro łap zapodam No to dolocik bedzie w sam raz pierwsza klasa, a co robisz ze stoskiem jakaś osłona przed cieplem od silnika..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 na jakis czas wrzuce go do seryjnej puchy + dolot ze zderzaka potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 na jakis czas wrzuce go do seryjnej puchy + dolot ze zderzaka potem sie zobaczy z tego co słyszalem duzo ludzi tak robi. przynajmniej jakas izolacja jest;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 no BARYŁA słyszałem że szykuje się SPECYFICZNY SWAP??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 no szykuje się czekam aż sniegi z topnieją, P.S na drugim forum są zaczątki nowego projektu opisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi