Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

P10 GT-baryla

baryla
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ładnie cichutko nowy silniczek chodzi, kontrolka też gaśnie szybko :) strasznie korci żeby depnąć :D ale cóż muszę jakoś wytrzymać te 1000 km :/ potem to na hamownie trza walić i ustawić optymalnie wałki i zapłon :diabel:

potem to na hamownie trza walić i ustawić optymalnie wałki i zapłon :diabel:

I wyregulować ciśnienie paliwa a przed hamką zmienić oliwę byle nie mineralna :P

Jakieś 5w50 ja tu widzę...

• 1 miesiąc temu...

baryła silniczek dotarty to w piątek na kresce stajemy??doszło trochę powera po TOMALOWYM wydeszku?ps jak byś potrzebował podregulować paliwko to mam coś co powinno ci się przydać :rolleyes:

Jutro Lukasowi zmieniam wałki tak więc jutro można by się zmeirzyć chociażby na rolkach :D ?

jezdziłem jużza kierownicą tej wścieklizny baryły-i powiem że naprawde zacnie się zbiera,a taką głowicę mu sprzedałem--robiona przez dr.nismo-najbardziej dopracowana głowa jaka kiedy kolwieck w naszym klubie była chyba--no po dostrojeniu pewnie 160kuca bedzie

Dzieki za mile słowa :) po Tomalowym wydechu jest znacznie lepiej :D obstawiam ze juz jest 160 kuca :P wczoraj z urlopu wróciłem także teraz się będę powoli brał za moją czarną wiedżme ;) jak tam Coobciu z czasem stoisz? pod koniec tyg chciałbym hamkę odwiedzić i po ustawiać wsio

Dzieki za mile słowa :) po Tomalowym wydechu jest znacznie lepiej :D obstawiam ze juz jest 160 kuca :P wczoraj z urlopu wróciłem także teraz się będę powoli brał za moją czarną wiedżme ;) jak tam Coobciu z czasem stoisz? pod koniec przyszłego tyg chciałbym hamkę odwiedzić i po ustawiać wsio

W środę przyjmuje Lukasa do strojenia to i można zająć się twoim sprzętem. Zobaczmy co to wyjdzie z tym wydechem i po kręceniu rozrządem :D

• 2 tygodnie później...

No no wóz Ci podaje, moja czerwona almera jest trochę szybsza ale ty w 3 osoby leciałeś.

No ale ta obspoilerowana z diodami Calibra pobiła nas dotkliwie... Chyba to było 2,5 V6 bo świstu suszarki nie słyszałem...

Tez sie zdziwilem... Gosciu przed startem juz mial ponad pól wozu przewagi :) ja troche za bardzo zamielilem ale mialem wrazenie jak 3 wpielem ze powoli go dochodzilem ;)

Zapodalem wczoraj bez zwęzkową przeplywke :) i dolocik fi 70 tylko ze stozek pod machą :/ i jest znacznie lepiej pow. 5 tys. RPM. w piatek zapodam rure z P11 i jakos w z nadkola witro łap zapodam :D

Zapodalem wczoraj bez zwęzkową przeplywke :) i dolocik fi 70 tylko ze stozek pod machą :/ i jest znacznie lepiej pow. 5 tys. RPM. w piatek zapodam rure z P11 i jakos w z nadkola witro łap zapodam :D

No to dolocik bedzie w sam raz pierwsza klasa, a co robisz ze stoskiem jakaś osłona przed cieplem od silnika..??

na jakis czas wrzuce go do seryjnej puchy + dolot ze zderzaka :) potem sie zobaczy

z tego co słyszalem duzo ludzi tak robi. przynajmniej jakas izolacja jest;]

• 6 miesięcy temu...

no szykuje się :D czekam aż sniegi z topnieją,

P.S

na drugim forum są zaczątki nowego projektu opisywane :)