Gość Margor Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Mam navare wersja 2007 z orginalnym nissanowskim alarmem. Obiecano Mi że zamatuja moduł domykajacy szyby...niestety problem (ASO) NIE DA SIE.. :fuckyou2: Zalecono ..wyciac istniejacy alarm zamontowc cos innego... :diabel2: Spotkaliście sie z czyms takim ? Ktoś spotkał sie z takim problemem ? w/g mnie jesli juz jest montowany (we wszystkich Navarach) system kablowy i zapiecie modułu alarmowego powoduje jego kapletnosc to powinna byc kosc rozbudowujaca o funkcje domykania szyb wiecie cos w tym temacie ? Navara 2007 (odebrana w lipcu) alarm NATS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert_duczmal Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 nie wiem kto ci takie pierdołki poopowaiadał ale można bez żadnego problemu założyć zewnętrzny moduł domykania szyb, zmień elektryka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Margor Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 nie wiem kto ci takie pierdołki poopowaiadał ale można bez żadnego problemu założyć zewnętrzny moduł domykania szyb, zmień elektryka! Dobra powiem tak....ASO Gwarancyjne Nissana ..powiedziało NIE DA SIE Rozumiesz? Moduł mozesz załozyc sobie do alarmu jaki Ci ozenili..nieorginalny..(np.COBRA) i zeczywiscie moduł kosztuje 200-300 zł i po sprawie Natomiast jesli jest alarm systemowy NATS to sterowanie jest cyfrowe nie analogowe na jakiejs tam magistrali....i jesliproducent nie przewidział takiej funkcji w module centralnym to żadne zwarcie nic nie poradzi.... Wiec pytam jeszce raz : Ma ktos domykanie szyb w Navarce z orginalnym systemem alarmowym Nissana (nats) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A ja tak z ciekawości - sprawa dotyczy Navar 2007 czy wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Jak byłem z Navarka w ASO na przeglądzie to też powiedzieli że domykania szyb nie można zapodać. Dziwne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dzisiaj odebrałem samochód od mojego magika - elektronika i sprawa wygląda tak: Domykanie szyb działa z kluczyka, można zrobić czy jest alarm czy nie, to jest bez różnicy. Wszystkie drzwi poza kierowcy można zrobić niczym w golfie, sprawa się komplikuje przy drzwiach gdzie mamy panel z przyciskami, tam trzeba użyć przekaźników bo temat jest załatwiany cyfrowo. Dodatkowo mamy przycisk locka przy przełączniku napędów, jego też przerobiliśmy i działa w taki sposób, że przy włączonym silniku blokuje tylko drzwi, a przy wyłączonym podnosi szyby do góry. Chłopak się nasiedział kilka godz. ale podobno tak jest zawsze z pierwszym egzemplarzem, kolejne pójdą taśmowo Jak ktoś jest z zachodniopomorskiego mogę podać namiar Sterowni do zamykania szyb jest z tych mądrzejszych i zamyka okna w kolejności, od najdalszego tylnego do kierowcy, fajnie to wygląda Koniec z otwartymi szybami i wracaniem, włączaniem zapłonu żeby je podnieść ))) :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.