Gość Camela Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam, Nie umiem znaleźć informacji czym właściwie wyróżnia się wersja QX? Zauważyłem też ze pojawiają się tez wersje SE (Special Edition?). W danych technicznych na roznych portalach występuje zwykle tylko wersja QX. Chcę kupić sobie to autko i chciałbym wiedzieć co kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam, Nie umiem znaleźć informacji czym właściwie wyróżnia się wersja QX? Zauważyłem też ze pojawiają się tez wersje SE (Special Edition?). W danych technicznych na roznych portalach występuje zwykle tylko wersja QX. Chcę kupić sobie to autko i chciałbym wiedzieć co kupuję o ile dobrze sie orientuje to wersja SE to na USA byla tylko, QX mialy oznaczenie wersje europejsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Wersja QX to werja europejska. Wersje USA to pozostałe oznaczenia. Różnica polega na wyglądzie przodu i tyłu - wersja USA jest dużo ładniejsza i stylowa :diabel2: (przepraszam wszystkich potencjalnie urażonych właścicieli QX ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Różnica polega na wyglądzie przodu i tyłu - wersja USA jest dużo ładniejsza i stylowa :diabel2: Sorry ale co jest ładniejsze to kwestja gustu a mnie się bardziej podoba QX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dokładnie QX to wejsa europejska, SE to wersja amerykańska skrót od sport edytion posiadała tylko skrzynie manualną i białe zegary na ameryke była jeszcze wersja bodajże GXE czyli full wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dokładnie QX to wejsa europejska, SE to wersja amerykańska skrót od sport edytion posiadała tylko skrzynie manualną i białe zegary na ameryke była jeszcze wersja bodajże GXE czyli full wypas. nie zgodze sie z toba kolego. SE byla i w manualu i w automacie. Wersja GXE wcale nie byla najlepiej wyposarzona, wrecz przeciwnie, byla to najtansza wersja tego modelu. byly tez takie co nie mialy elektrycznych szyb :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.