Gość superkorek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 dyslekcja...nie martwię się..liczę, że pokierujesz na leczenie Cieniu? okulary P 3.75, L 3.25 :diabel: i co może być? piszesz o progowej, to i ja napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Załamka. Sorry za drugi post ale jako gość niemoge edytować. Możecie sobie włączac co chcecie i kiedy chcecie. Momentem włączenia zawiaduje elektronika i jełsi nie ma odpowiednich warunków to po prostu nie dopnie przodu lub nie zredukuje. Któryś mądrala coś tam pisał o sprzęgiełkach. no więc Navara nie ma sprzęgiełek w przednich piastach. Co do jazdy w terenie to fajne legendy tu zapodajecie. Najfajniejsze sa te o oponach Czy ktoś mógłby zwróci uwage adminowi tego forum, żejuz do niego słałem maile w związku z problemami z logowaniem i mnie olałl a chciałbym od czasu do czasu coś na forum napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi